44 artikelen

Kom modieus voor de dag met leuke Rieker laarzen

De oprichting van Rieker

Voor wie nog niet bekend is met Rieker: Rieker is een merk dat schoenen en accessoires fabriceert en verhandelt. Dit doen ze al vele jaren vanuit hun hoofdkantoor in Zwitserland. De oprichting van het merk begon in het jaar 1874 toen de familie Rieker begon met het produceren van schoenen. Binnen enkele jaren ontstond er een grote vraag naar Rieker schoenen en maakte het bedrijf door de eeuw heen een ontzettende groei mee. De organisatie is al aan vijf generaties doorgegeven en dit maakt Rieker een echt familiebedrijf. De vele schoenen en accessoires die door het bedrijf gefabriceerd worden, staan bekend om de goede kwaliteit en in een prima verhouding met de prijs.

Van oorsprong is het bedrijf afkomstig uit Duitsland, maar sinds de jaren ’70 is de productie en het hoofdkantoor verplaatst naar de Noord-Zwitserse plaats Thayngen. Momenteel werken er ongeveer 20.000 mensen voor het concern. De productie vindt ook plaats in Oost-Europa, Vietnam en Noord-Afrika. De artikelen van Rieker worden verkocht in talloze webshops en bij vele onafhankelijke retailers in Europa.

Rieker laarzen bij OTTO

Wanneer je op zoek bent naar modieuze laarzen, dan ben je in de webshop van OTTO aan het juiste adres. Rieker ontwerpt jaarlijks nieuwe collecties en hiermee weten ze op de nieuwste trends in te spelen. Ze zijn nauw betrokken bij de productie van de schoenen en hierdoor weten ze een hoge kwaliteit van de schoenen te behalen. Een voorbeeld hiervan zijn de vele soorten laarzen die door het merk worden aangeboden. Hierbij kun je denken aan enkellaarsjes, hoge laarzen, lage laarzen en nog veel meer. Ontdek in onze webshop welke Rieker laarzen we allemaal bieden. Zorg dat ze je regelmatig onderhoudt, zodat je zo lang mogelijk van je schoenen kunt genieten. Dit kun je het beste doen met impregneerspray of ledervet.