Vele soorten ONLY jeans vind je in onze webshop

De oprichting van ONLY

In 1995 werd het merk ONLY op de markt voor kleding geïntroduceerd. Het merk begon met het aanbieden van stijlvolle jeans. Hoewel ONLY tegenwoordig ook vele andere soorten kleding aanbiedt, staat het merk nog steeds bekend om haar grote aanbod aan jeans. De eerste winkel van ONLY werd geopend in Noorwegen. Het merk sloeg snel aan en binnen korte tijd werden er steeds meer jeans verkocht in het buitenland, vooral in China. ONLY was binnen vijf jaar erg succesvol en dit zorgde ervoor dat ze in 2000 een onafhankelijk merk werd binnen de Bestseller Group.

Tegenwoordig behoort ONLY tot één van de grootste kledingmerken van Europa en het Midden-Oosten. Door aanwezig te zijn in vele grote modesteden, weten ze dicht op hun doelgroep te zitten. Momenteel heeft ONLY al ruim 300 winkels van waaruit ze de nieuwste collecties aanbieden. Daarnaast wordt bij meer dan 6500 retailers in ruim 23 landen kleding van ONLY verkocht. Sinds 2008 worden de artikelen van ONLY ook via online winkels aangeboden.

Zoals hierboven benoemd is ONLY een onafhankelijk merk binnen de Bestseller Group. Deze organisatie heeft naast ONLY ook vele andere merken in haar portefeuille. Een aantal bekende merken hiervan zijn Jack & Jones, Vero Moda, SELECTED en VILA. Bestseller is opgericht in 1975 in Denemarken.

ONLY for you

Met haar slogan 'ONLY for you' richt het merk dat je je lekker moet voelen in de kleding die je draagt en dat dit ten goede komt voor jezelf. Vrouwen die zich goed voelen in hun kleding, zullen meer kracht en zelfvertrouwen uitstralen. Jaarlijks brengt ONLY nieuwe collecties uit en hierbij worden ze onder andere geïnspireerd door de traditionele ONLY jeans waar ze bekend om staan. In de vele kledingstukken van ONLY zijn de looks en details van de denim stijl terug te zien. Dit wordt onder andere gedaan door kenmerkende borduursels op de kleding aan te brengen.

ONLY jeans bij OTTO

Ben je op zoek naar een mooie jeans van ONLY? Neem dan eens een kijkje in de webshop van OTTO. Als je kiest voor ONLY, kies je voor een jeans met een vrouwelijke en een moderne stijl. OTTO hecht waarde aan de nieuwste trends en daarom vind je altijd een ruim assortiment aan kleding van ONLY. Naast jeans bieden we ook truien, jassen, jurken, blazers en meer. Bekijk in onze webshop welke artikelen we allemaal bieden.