Altijd een andere look in een groene jurk

Op zoek naar een jurk in een mooie natuurlijke kleur? Dan is een groene jurk dé uitkomst. Of je nu op zoek bent naar een zachte pasteltint als mintgroen, fris appeltjes groen of juist donkerder mosgroen, OTTO heeft het allemaal! Een groene jurk kan dus in elk jaargetijde gedragen worden. Het is een levendige kleur en creëert daarmee zeker een frisse look.

Populaire tint groen van dit moment

Groene jurken zijn eigenlijk continu in het modebeeld te zien, maar altijd weer in net een andere variant. Zo is olijfgroen op het moment helemaal de trend. Een groene jurk in deze tint matcht heel goed met een mooie zwarte laars of pump en ook met fel gekleurde accessoires of prints. Probeer bijvoorbeeld eens een knalrode lippenstift bij je groene jurk en gegarandeerd dat alle ogen op jou zijn gericht!

Kies jouw favoriete groene jurk

Als het gaat om jurken dan kun je eindeloos variëren. Zo ook met groene jurken. OTTO heeft varianten in allerlei lengtes en materialen. Een groene jurk tot net boven de knie of juist een maxi dress die we afgelopen zomer heel veel in het modebeeld zagen en ook dit jaar een gewild item zal blijven. Het aanbod aan merken is ook zeer uitgebreid, zoals APART, B.C. Best Connections, LASCANA en Street One. Heb jij jouw ideale groene jurk al gevonden? Bekijk snel ons assortiment!