Wanneer draag je een zwarte jurk?

De zwarte jurk, wie heeft hem niet in haar kledingkast hangen? Een basic jurk in het zwart is onmisbaar voor elke vrouw. De black dress kan altijd gedragen worden bij elke gelegenheid. Zowel bij casual als chique gelegenheden.

Hoe combineer je een zwarte jurk?

Wil je casual gekleed gaan, maar toch een elegante uitstraling behouden, dan kan je het beste voor een losser stofje gaan in combinatie met sneakers. Een zwarte jurk in combinatie met pumps en sieraden is uitstekend voor een chique aangelegenheid. Het is ook mooi om je zwarte jurk op te vrolijken door middel van kleurrijke items, zoals een rode riem, gele tas of gekleurde schoenen. Moet je klassiek gekleed naar je werk en wil je echt zakelijk overkomen, ook dan is een zwarte jurk een uitstekende keuze. Kies bijvoorbeeld voor een kokerjurk of een jurk die net iets over de knie valt en combineer dit met een mooi colbertje.

Wat zijn de voordelen van een zwarte jurk?

  • Tijdloos. Met een zwarte jurk kom je altijd goed voor de dag.
  • Makkelijk te combineren. Ga voor een all black outfit of kies er felle pumps bij, met de zwarte jurk kan alles!
  • Kleedt af. Iedere vrouw kleedt zich naar haar lichaam, maar met zwart zit je altijd goed. Door de kleur lijk je optisch slanker.
  • veelzijdig. Draag hem naar een chique of casual gelegenheid, met hakken of sneakers. Wat jouw smaak ook is, de zwarte jurk past in je garderobe.