334 artikelen

Een zilveren ketting maakt je outfit compleet

Voor het begin van de jaartelling werd zilver gebruikt als versiersels en als betaalmiddel. Om een outfit een extra touch te geven of om je outfit er feestelijk uit te laten zien is een zilveren ketting altijd net die toevoeging wat je outfit compleet maakt. Je kunt kiezen voor een lange zilveren ketting in combinatie met een coltrui of hogere hals. Dit maakt je look vrouwelijker en uitgesproken. Een halsketting is ideaal dragen voor dagelijks gebruik. Je kunt er mee naar bed, douche of sporten. Wil je altijd net een beetje extra glamour, dan is een zilveren halsketting ideaal om te dragen. Zilveren kettingen zijn er in tal van uitvoeringen. Lengte, dikte, schakels en wel of geen bedeltje eraan zijn voorbeelden van wat een zilveren ketting zo uniek kunnen maken. Natuurlijk is een zilveren ketting heel mooi, maar helaas onbetaalbaar. OTTO biedt daarom nagemaakte zilveren kettingen.

Een zilveren ketting als waardevol

Bij OTTO zijn er verschillende uitvoeren van de zilveren ketting. Het is belangrijk bij het kiezen van een sieraad dat de stijl bij jou past en dat jij je mooier voelt hierdoor. De kleur zilver wordt niet voor niets gezien als waardevol. Een zilveren ketting kan je van iemand cadeau krijgen of juist kopen met een mooie betekenis erachter. Het juiste bedeltje kan voor jou veel zeggen, waardoor jouw zilveren ketting voor jou erg uniek is.

Zilveren ketting koop je bij OTTO

Ga op je gevoel af en kies voor een zilveren ketting die echt bij jou past. In de webshop van OTTO kun je snel en gemakkelijk jouw unieke zilveren ketting bestellen. Ben je benieuwd naar het gehele assortiment van kettingen, neem dan snel een kijkje in de webshop.