Stijlvol de regen trotseren 

In ons regenachtige Nederland zijn wij inmiddels wel gewend aan een beetje regen. Toch is het niet altijd fijn om als een verzopen katje op locatie aan te komen. Zeker wanneer je nog een lange dag voor de boeg hebt. Een regenjas is hierbij de perfecte oplossing. De jas houdt je droog en is vaak ook winddicht. 

Handige en hippe regenjassen

Tegenwoordig gaat het bij een regenjas ook helemaal niet meer alleen om praktisch gemak. Er zijn namelijk genoeg leuke regenjassen te vinden. Zo ben je soms zelfs blij met een beetje regen.

Er zijn erg veel verschillende soorten regenjassen. Zo ga je met een waterproof cardigan voor een chiquere look tijdens regenachtig weer. Deze slanke jas is vaak wat langer en is eigenlijk een regenjas met riempje. Dit model legt de nadruk op je vrouwelijke accenten en is daardoor zelfs elegant. Ga jij liever voor een stoere en moderne look, dan kies jij voor een regenjas in Scandinavische stijl. Deze minimalistische regenjassen zijn er vaak in veel verschillende kleurtjes waardoor je meteen je dag weer wat opfleurt. Bij OTTO vind je ook veel sportieve regenjassen. Deze regenjassen verschillen erg in dikte, waardoor je zeker een perfecte jas kan vinden voor jouw activiteit. Sport jij bijvoorbeeld graag buiten? Dan kan het zeker handig zijn een dunne en ademende, maar waterdichte jas aan te schaffen. 

Betaal veilig en snel bij OTTO

Bij OTTO kan je kiezen uit verschillende betaalvormen. Je rekent af op het moment dat je jouw gewenste Regenjassen gevonden hebt. Je kan er zeker van zijn dat betalen bij OTTO altijd veilig is!Kies voor betaling via iDeal, acceptgiro of maak gebruik van maandelijkse termijnen. Bij OTTO heb je de keuze.


Laat je aankoop uit het assortiment Regenjassen thuisbezorgen door OTTO

Alles wat je besteld hebt, wordt bij je thuis afgeleverd of is af te halen bij een PostNL Servicepunt. De keuze is aan jou. Tijdens het online bestellen worden in je winkelwagentje de bezorgkosten automatisch meegerekend. Je vindt daar ook meteen de verwachte levertijden. En wil je jouw artikelen ophalen op een tijdstip dat jou uitkomt? Laat je bestelling dan afleveren bij een PostNL Servicepunt. OTTO heeft een heel eenvoudig bestelproces, waardoor je fijn kunt genieten van jouw nieuwe Regenjassen.