Lange vesten

Warm en modieus tegelijk: lange vesten

Iedere vrouw heeft wel een vest in haar kast hangen. Vesten zijn tegenwoordig vooral het ideale kledingstuk bij snelle temperatuurwisselingen. Je kunt een vest gemakkelijk over je outfit aandoen als het ineens koud wordt. Je draagt er vrijwel altijd iets onder, waardoor je het weer net zo gemakkelijk uit kan doen als het ineens warm is. Daarnaast dragen vrouwen het ook regelmatig als bovenstuk van hun outfit. Je hebt de keuze uit korte vesten, lange vesten, mouwloze vesten en sweatvesten, die elk weer hun eigen varianten hebben. Denk hierbij aan een effen kleur, een print, een ritssluiting, knoopjes, wel of geen zakken en wel of geen decoraties. Kies je favoriete vesten bij OTTO!

Welke lengte moeten lange vesten bij kleine vrouwen hebben?

Een lang vest zorgt voor een warme rug en een gezellig warm gevoel. Natuurlijk kunnen ook kleine vrouwen een lang vest dragen. Je moet er alleen op letten dat je niet verdrinkt in het vest. Een tip voor vrouwen die klein zijn is om een lang vest aan te schaffen die een duidelijk silhouet heeft. Een nauwe pasvorm, tot het uiteinde van de heup of de billen is het ideale model. Voor een langer vest zou je bijvoorbeeld een riem kunnen gebruiken om de contouren van het figuur te benadrukken. Tegenwoordig zie je ook lange vesten tot aan de enkels, verstandig is om deze te vermijden. Ga voor een model dat net boven of op de knie valt.

Staan lange vesten goed bij grote vrouwen?

Lange vesten gaan prima bij vrouwen die lang zijn. In principe maakt het niet uit hoe lang het vest is, zolang die maar niet over de grond sleept. Een lang vest kan er zelfs voor zorgen dat lange vrouwen optisch kleiner lijken. Een kort vest kan er daarentegen juist voor zorgen dat dit niet het geval is.

Hoe draag je oversized vesten?

Helemaal hip en trendy zijn de laatste jaren de oversized vesten. Deze vesten kenmerken zichzelf doordat ze vaak tot de knie vallen. Bij slanke vrouwen komen deze vesten vaak het best tot zijn recht. De gouden regel is: draag strakke kleding onder een XXL vest! Want jouw lichaam moet niet verdwijnen onder de massa, je contouren moeten zichtbaar blijven. Vrouwen met een volle buste kunnen het beste kiezen voor een donkere gekleurd- of zwart vest.

Hoe creëer je met een lang vest een sportieve outfit?

Ben je meer een sportief type? Dan kun je ook prima een lang vest dragen! Combineer je lange vest bijvoorbeeld met stoere sneakers en een leren broek. Zoals eerder al werd genoemd staan tops die aansluiten op je torso het beste onder lange vesten. Lange vesten zijn er in veel verschillende soorten kleuren, patronen en gemaakt van verschillende materialen. Maak hiermee combinaties. Lange vesten zijn in principe voor iedereen weggelegd en kunnen eenvoudig gecombineerd worden met verschillende looks. Houd vooral rekening met kleuren.

Welk lang vest past bij mijn figuur?

Als je last hebt van vollere billen zou je het beste kunnen kiezen voor een lang vest van fijn materiaal. Wol kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je billen groter ogen. Een vest met details of schoudervulling kunnen er voor zorgen dat de nadruk niet op de billen ligt. Vollere dames kunnen daarnaast het beste fijn materiaal kiezen en rechte modellen dragen. Als je een lang vest als jurk of rok wilt dragen dan kun je het beste kiezen voor een model dat net boven of op de knie valt omdat dit zorgt voor het perfecte silhouet. Hoge hakken of enkellaarsjes kunnen hier eveneens positief aan bijdragen. Wil je graag een lang vest dragen dat is gebreid? Selecteer een broek van fijn materiaal en een zijden blouse: de mix van ruwe en zachte materialen maken de outfit bijzonder aantrekkelijk.

Populaire kleuren lange vesten bij OTTO

Zwarte lange vesten, grijze lange vesten en groene lange vesten.