Mix-kini’s – figuurvriendelijk en goed te combineren

Mix en Match bikini’s geven je de mogelijkheid om je perfecte bad-outfit samen te stellen naar aanleiding van jouw eigen smaak. Vrouwen hebben de keuze tussen bikinibroekjes en –tops in verschillende aantrekkelijke designs.

Inhoudsopgave

Wat zijn mix-kini’s?
Wat zijn de voordelen van mix-kini’s?
Welke soorten slips en bikinitops kunnen worden gecombineerd?
Welke merken bieden mix-kini’s aan?
Welke modellen passen het beste bij mij?
Welke voordelen biedt het Mix en Match concept mij?
Wie wordt mix-kini’s aangeraden?
Wat moet ik overwegen bij het combineren?
Hoe onderhoud je mix-kini’s?

Wat zijn mix-kini’s?

Mix-kini’s bestaan uit een top en een broekje die vrouwen kunnen combineren zoals ze wensen. Zowel in termen van maat als kleur en ontwerp hebben klanten een vrije keuze. Op deze manier kun je de twee onderdelen van jouw persoonlijke bikini bestellen die perfect bij je lichaamstype en stijl passen.

Wat zijn de voordelen van mix-kini’s?

In tegenstelling tot conventionele bikini’s, zijn bikini’s in de Mix en Match stijl altijd uniek. Als je meerdere broekjes en tops besteld kun je steeds weer nieuwe combinaties dragen. Ook profiteren vrouwen die een broekje en top in verschillende maten nodig hebben van dit type bikini.

Welke soorten slips en bikinitops kunnen worden gecombineerd?

In principe zijn er geen beperkingen met betrekking tot de combineerbaarheid van bikini tops en broekjes. Zo kun je bijvoorbeeld een bandeau- of triangeltop leuk met een strakke tanga of een ruimvallende hipster dragen.

Welke merken bieden mix-kini’s aan?

Veel toonaangevende fabrikanten van badmode en sportmode, zoals Venice Beach, LASCANA en adidas maken chique mix-kini’s. Ook bekende modemerken zoals H.I.S en Esprit presenteren regelmatig exclusieve bikinibroekjes en –tops om te combineren.

Welke modellen passen het beste bij mij?

Bij het selecteren van een mix-kini moet je kiezen voor modellen die je figuur flatteren. Als je een kleine cupmaat hebt, worden bijvoorbeeld push-up bikini’s of bandeaubikini’s aangeraden. Vrouwen met meer volslanke heupen of buik kunnen op zoek gaan naar bikinibroekjes die net onder de navel eindigen en rechte pijpen hebben. Aan de andere kant kun je slanke benen in een laag uitgesneden bikinibroekje met Riolook optimaal laten uitkomen.

Voor een moderne mix-kini kun je een stijlvolle pareo of strandrok bestellen. Met deze strandkleding verberg je krachtige dijen. Bovendien zijn deze combinaties ideaal om een strandbar of café te bezoeken.

Naast bikini’s, die je op modulaire wijze zelf kan samenstellen, zal je ook tankini’s in de Mix en Match stijl vinden. Deze chique badkleding bedekt op handige wijze een aantal overmatige pondjes in de buikstreek.

Welke voordelen biedt het Mix en Match concept mij?

Het opvallende van deze bikini-modellen is hun veelzijdigheid. De diverse individuele stukken kunnen met anderen worden gecombineerd en creëren zo een gepersonaliseerde outfit. Het model maakt niet uit, omdat alle bikinitypes geschikt zijn – zelfs degenen die als set met passend broekje en top verkocht worden. Setjes kunnen tenslotte met elkaar gecombineerd en gewisseld worden zodat creatieve stijlen steeds opnieuw gecreëerd kunnen worden. Zo kun je voor verschillende gelegenheden de ene keer een top met een bikinishort dragen en de andere keer met een bikinibroekje.

Wie wordt mix-kini’s aangeraden?

Vrouwen die graag met hun eigen stijl willen schitteren, gepersonaliseerde outfits verkiezen en vaak problemen met de pasvorm van bikinisetjes hebben. Met mix-kini’s ben je nu jouw eigen bikini-ontwerper: combineer individuele stukken in verschillende ontwerpen, patronen en maten – en je bent in het bezit van unieke badmode die exact bij jou en jouw behoeften aansluit.

Wat moet ik overwegen bij het combineren?

Eigenlijk niets, want mixen en matchen gedijt op contrasten en opvallende verschillen. Zo past een bikinitop met patroon net zo goed op een bikinibroekje met patroon als op een effen, gewone bikinislip. Ook wat betreft kleuren, applicaties en prints, kun je veelkleurige stukken combineren en je creativiteit de vrije loop laten. Echter, je moet oppassen dat je probleemgebieden niet benadrukt door opvallende patronen of versieringen. Als je jouw billen een beetje wilt verbergen, dan moet je een bikinibroekje kiezen in donkere kleuren en zonder details.

Hoe onderhoud je mix-kini’s?

In het beste geval spoel je jouw mix-kini gelijk na het dragen af om resten chloor, zonnebrandcrème, zand en zout te verwijderen. Daarmee help je de elasticiteit van je bikini te behouden. De handleiding voor het wassen is ook te vinden op het label.

Onze tip: in het ideale geval was je jouw mix-kini met de hand om vuil en resten van chemicaliën grondig te verwijderen.