De off-shoulder jurk perfect voor de warmere zomerdag, ook op een frissere dag kan hij gedragen worden!

De off shoulder trend

Bijna iedere vrouw heeft wel een off shoulder kledingstuk in haar kast hangen. Het is dé trend van dit moment waar niemand omheen kan. Door het dragen van off shoulder blouses, jurkjes of shirts creëer je onmiddellijk een zomerse look. Maar wat is nu de juiste gelegenheid om een off shoulder jurk naartoe te dragen? En hoe combineer je zo’n jurk?

Naar welke gelegenheden draag je een off shoulder jurk?

Een off shoulder jurk kan op verschillende manieren gecombineerd worden. Hoe je deze jurk combineert is afhankelijk van de gelegenheid. 
    • Ga je naar het strand? Kies dan voor een off shoulder zomerjurkje, met of zonder print. Combineer deze jurk met espadrilles om de zomerse look helemaal compleet te maken.
    • Een off shoulder jurk is ook perfect voor een feestje. Kies voor een effen model welke als een echte feestjurk oogt. Combineer de jurk met een elegante pump en clutch en je bent klaar om te feesten!
    • Ook kan een off shoulder model goed gedragen worden als avondjurk naar een bruiloft. Kies voor een a-lijn jurk om de look zo elegant mogelijk te maken.

Welke bh draag je onder een off shoulder jurk?

Het mooie aan off shoulder jurken is dat de huid boven je armen mooi bloot is waardoor jouw bruine schouders zichtbaar zijn. Maar als je dan een normale bh onder je off shoulder kledingstuk draagt, verdwijnt dit effect. Daarom kies je voor een strapless bandeau bh om te dragen onder jouw favoriete off-shoulder kledingstuk. Een voordeel van strapless bh’s is dat ze zeer comfortabel zitten.