Portemonnee's voor dames

Een praktische portemonnee maakt iedere dag een klein beetje beter. Je neemt je portemonnee iedere dag weer met je mee. Daarom is het kiezen van jouw nieuwe item erg belangrijk!

Hoe kies ik mijn perfecte portemonne? 

Bij OTTO vindt je verschillende soorten en maten portemonnee's voor stijlvolle vrouwen. Zo hebben we een aantal modellen van een leuke merken en heb je keuze uit grote of juist kleine portemonee's. 

Een portemonnee zorgt ervoor dat jij je geld en pasjes veilig op kan bergen. Best een belangrijke functie toch? Daarnaast willen we dat het natuurlijk een leuke accessoire wordt bij je outfit. Ga dus voor een portemonnee die bij jouw past! Neem jij overal een tas mee naartoe? Dan is een grote portemonnee voor jou misschien het handigst. Zo heb je namelijk al je geld overzichteling bij de hand en vind jij in één oogopslag al je belangrijke pasjes terug. Ben jij graag onafhankelijk van tasjes? Dan is een kleiner model voor jou perfect. Een kleine portemonnee neem jij makkelijk mee op stap; een festival, een terrasje of gewoon een uitje naar je schoonmoeder. Het kan allemaal! 

Kijk voor je een portemonnee aanschaft naar alle gebruikersgemakken. Heb jij het liefst een extra vakje met ritssluiting, of vind jij een magnetische sluiting handig?