Een hippe en trendy jeans voor elke vrouw

Sinds de jaren ’60 zijn jeans enorm populair bij vrouwen. Er wordt vaak gezegd dat de broeken fijn zitten en lang mee gaan. Daarnaast is denim gemakkelijk te combineren en niet enorm duur. Wat we tegenwoordig op straat zien zijn de zogenaamde ‘destroyed jeans’ oftewel broeken die eruit zien alsof ze al jarenlang gedragen zijn. Er zitten vaak gaten in de broeken en de broeken zijn vaak gebleekt. Deze look is gemakkelijk te combineren met een casual wit shirt of lang vest. Daarnaast kan je deze jeans ook heel fijn combineren met hakken of sneakers. In principe is een destroyed jeans een ware musthave voor in je kledingkast.

Verschillende merken bij OTTO

Je hebt de destroyed jeans in allerlei modellen. Zo zien we vaak skinny jeans, maar ook drie kwart jeans als destroyed model. Stoere shorts hebben vaak ook een destroyed look. Bij OTTO kan je al deze modellen vinden in de shop. Zo vind je voor dames met een maatje meer in de shop het merk Junarose en Sheego. Voor jonge vrouwen kan je merken vinden zoals AJC, Arizona, Laura Scott, Next, Only, s.Oliver, Selected en Vero Moda. Dit zijn slechts een aantal merken die in de shop te verkrijgen zijn. Een destroyed jeans kan je al vanaf 20 euro aanschaffen!

 Dus wil jij er hip bij lopen zonder er te veel moeite voor te doen? Kijk dan in onze shop voor een trendy destroyed jeans!