16 artikelen

Laat je outfit opvallen met rode schoenen

Wil je je outfit graag iets extra’s geven? Zorgen dat je net wat meer opvalt? Een paar rode schoenen zijn echte eyecatchers en dus zeer geschikt om jouw look iets speciaals te geven. Schuw dus niet en steel de show met mooie rode schoenen aan je voeten!

Een geschikte kleur voor elke schoen

De soorten schoenen zijn tegenwoordig oneindig, en zo dus ook schoenen in de kleur rood. Een klassieke variant is natuurlijk de rode pump die elke vrouw een sexy en verleidelijke uitstraling geven. Maar een rode schoen kan ook een meer ingetogen uitstraling creëren, bijvoorbeeld door te kiezen voor een paar bordeaux rode schoenen. Knallend of rustig, alles kan op het gebied van rode schoenen. We zien daarom ook steeds meer sneakers, laarzen en veterschoenen in de kleur rood in het straatbeeld verschijnen. Gecombineerd met zwart, wit of blauw, iedereen zal even naar je rode schoeisel kijken.

Vandaag is rood

Twijfel niet langer en ga opzoek naar jouw nieuwe paar rode schoenen bij OTTO! In ons uitgebreide assortiment vind je allerlei merken zoals Bullboxer, Gabor en Tamaris. De rode schoen is een echte aanvulling voor jouw schoenen collectie en kan in ieder jaargetijde worden gedragen. Beschik jij over een dosis lef? Shop jouw nieuwe rode schoenen dan snel in onze webshop en stap er snel vol zelfvertrouwen mee de deur uit!