Deze klassieker past overal bij! Kies voor een skinny jeans met hoge taille of een witte skinny jeans.

Wat zijn skinny jeans?

Een skinny jeans is een model spijkerbroek die strak gesneden zit vanaf de taille tot aan de enkels, terwijl een slim-fit jeans of boyfriend jeans juist wat losser rond de kuiten zit. Door het hoge percentage elastaan ​​zijn skinny jeans ondanks de strakheid zeer comfortabel om te dragen. Het slanke silhouet benadrukt je lichaamsvorm en kan je billen vormen.

Inhoudsopgave

Hoe kan ik skinny jeans combineren?
Waar moet ik op letten bij het kopen van skinny jeans?
Hoe zit een skinny jeans goed?
Welk model skinny fit jeans past bij mijn figuur?
Wat voor schoenen kan ik dragen onder een skinny jeans?
7 tips om skinny jeans goed schoon te maken en te drogen
Veelgestelde vragen over skinny jeans voor vrouwen
De skinny jeans voor dames en heren door de jaren heen

Hoe kan ik skinny jeans combineren?

Zwarte of grijze skinny jeans op kantoor

Voor op kantoor of voor feestelijke gelegenheden kun je skinny jeans in zwart of grijs combineren met een blouse of een top met een blazer. Deze worden gecombineerd met pumps of sandalen voor een nette of juiste feestelijke look. 

Klassieke denimjeans in het dagelijks leven

In het dagelijks leven ben je goed gekleed met skinny jeans in een klassieke look of lichte wassing met een los vallende top. Gescheurde details in de broek, gecombineerd met sneakers en een leren of spijkerjack zien er bijzonder casual uit. 

Gekleurde of witte skinny jeans in de zomer

Kleurrijke skinny jeans zijn perfect voor de lente en de zomer. Je kunt een 7/8-broek gemakkelijk combineren met een T-shirt en een lichte jas. Of je draagt ​​op een evenement een lichtgekleurde skinny jeans met een bijpassende blouse. Houd je je outfit liever wat rustiger, maar wil je toch een frisse zomerse look? Dan is een