Strandbroeken

Een korte wandeling naar de winkel of een heerlijke lange strandwandeling? Dan is er niets beter dan een lichte strandbroek . Met de comfortabele strandbroek ben je meteen zomers hip gekleed.

Inhoudsopgave

Welke strandbroeken zijn verkrijgbaar bij OTTO?
Welke strandbroek past bij mij?
Hoe moeten strandbroeken zitten?
Van welk merk zijn er modieuze strandbroeken?
Van welke materialen worden strandbroeken gemaakt?
Hoe combineer ik een strandbroek in het dagelijks leven?

Welke strandbroeken zijn verkrijgbaar bij OTTO?

In de OTTO webshop vind je een grote keuze luchtige strandbroeken in veel kleuren en dus voor elk wat wils. Of je je nu graag sportief, elegant, vrouwelijkof romantisch wilt kleden: Hier bij OTTO is er altijd een passende trend bij voor jou. Zo omvat het assortiment onder andere casual denim bermuda’s en comfortabele sweatpants, fladderende strandbroeken met bloemenprints, kleurrijke etnische patronen en elegante strand capri’s met gehaakte details, kant en decoratieve knopen. Het assortiment bevat ook leggings met ruches aan de zijkant, coole strand jeans, sexy hotpants, luchtige cargobroeken en 7/8 jersey broeken. Strandbroeken met smalle, flatteuze en met wijde snede, tal van ontwerpen, kleurrijke patronen en effen kleuren zorgen dat elke figuur stijlvol op het strand verschijnt.

Welke strandbroek past bij mij?

Strandbroeken staan bij ieder type figuur. Flodderige broeken of harembroeken passen goed bij grote dames met slanke lijnen en strandbroeken met een rechte pasvorm passen goed bij curvy vrouwen die hun pluspunten willen benadrukken. Als je actief wil zijn op het strand, kun je het beste kiezen voor een strakke legging of capri model, zodat de stof niet in de weg zit tijdens het sporten. Wil je niet actief zijn of sporten, maar juist een rustig en elegante stranddag hebben? Dan is een brede, losvallende broek in Marlene stijl de juiste keus.

Hoe moeten strandbroeken zitten?

Vooral comfortabel. Omdat wanneer het heel warm is, je jezelf niet wil lastigvallen met te strakke kleding. Het mooiste is als je de strandbroek op je heupen draagt, en door de verschillende vormen kun je een model kiezen dat je figuur het beste laat uitkomen.

Van welk merk zijn er modieuze strandbroeken?

Modieuze strandbroeken zijn er van Buffalo, Lascana en Venice Beach. Ook merken Cheer en Beachtime hebben comfortabele en eigentijdse modellen, die heerlijk zijn om te dragen op warme dagen.

Van welke materialen worden strandbroeken gemaakt?

Strandbroeken moeten licht en luchtig zijn en daarom worden ze meestal van jersey of viscose gemaakt. In ieder geval drogen strandbroeken snel en reguleren het lichaamsklimaat, omdat ze direct transpiratie van het lichaam wegleiden.

Hoe combineer ik een strandbroek in het dagelijks leven?

Wanneer je in je vrije tijd op pad bent kun je strandbroeken met verschillende designs naar je eigen persoonlijke voorkeur combineren met zomerse accessoires, een T-shirt en luchtige schoenen. Als je er formeler uit wilt zien, kies je een effen model met rechte pijpen en combineer je deze met hoge sleehakken sandalen of platte sandalen, een elegante blouse en sieraden van hoge kwaliteit.