Met een goedgevulde strandtas genieten op het strand

Een dagje naar het strand

Waar denk je aan als je een dagje wilt ontspannen tijdens een mooie zomerdag? Waarschijnlijk is een van de eerste uitjes waar je aan denkt naar het strand gaan. Ook al zijn de hele prachtige, zomerse dagen in Nederland meestal vrij schaars, we hebben wel een aantal mooie stranden om naartoe te gaan. Enkele voorbeelden hiervan zijn Renesse, Scheveningen, Egmond aan Zee en Noordwijk aan Zee.

Een strandtas vol met spullen

Wat mag er niet ontbreken als je een dagje op het strand wilt vertoeven? De strandtas! Dit is het ideale draagmiddel om al je spullen in mee te nemen. Denk hierbij onder meer aan zwemkleding, badlakens, zonnebrandcrème, een opblaasbare bal, een petje, leesmateriaal (boekjes, stripalbums, tijdschriften) en voldoende eten en drinken. Dit lijstje is natuurlijk gemakkelijk aan te vullen. Daarom is het belangrijk dat je strandtas groot genoeg is. Je kunt natuurlijk meerdere tassen meenemen, maar hoe meer er in een tas past hoe fijner het voor jezelf is. De ontwerpers en fabrikanten van strandtassen hebben daar in ieder geval handig op ingespeeld.

En ontspannen maar…

Strandtassen hebben een groot formaat, twee draaghengsels, soms een (afneembare) schouderband en is meestal van katoen of een soort riet gemaakt. Kies jouw favoriete strandtas, vul ‘m met alle spullen die je mee wilt nemen naar het strand en ontspan tijdens je dagje uit.