Strings

Verleidelijk en speels of simpel en discreet: strings zorgen voor een mooi achteraanzicht. Hoe je ze draagt en welke vormen er zijn, zullen we je hier vertellen.

Inhoudsopgave

Wat je moet overwegen bij de aankoop van strings
Bij welke outfits draag je strings?
Welke strings draag je onder welke broek?
Is er een verschil tussen een tanga en een string?
Wat zijn de populairste stringvormen?
Wat verstaat men onder een control-string?
Welke zorg behoeven strings?

Wat je moet overwegen bij de aankoop van strings

Strings moeten er niet alleen mooi en sexy uitzien, maar ook comfortabel zitten. Daarom is de keuze van de juiste maat bijzonder belangrijk. De stof moet snijden noch knijpen. Als je jezelf bij het kiezen van de maat niet zeker voelt, kun je de maattabel in de online shop raadplegen. Deze staat bij de productdetails. Voer je tailleomtrek en kledingmaat in centimeters in het hulprogramma in en de ideale bestelmaat wordt voor je bepaald. Let er bij het bestellen wel op dat de kleur van de strings bij je garderobe past en niet doorschijnt bij lichte rokken, broeken of jurken. Zoek je goedkope strings die zich kenmerken door uitstekende kwaliteit en hoog draagcomfort? Let dan op de koopjes in de sale. Hier wordt regelmatig ondergoed van bekende merken zoals s.Oliver, Vivance en LASCANA voor je afgeprijsd!

Bij welke outfits draag je strings?

Onder een string verstaat men een slip die de billen volledig of grotendeels onbedekt laat en met enkel dunne band tussen de billen loopt. Vandaar ook de naam, want in het Engels betekent string zoiets als “koord”. De onthullende snit laat niet alleen de billen mooi uitkomen, maar heeft nog een ander voordeel: onder een strakke broek of rok valt de slip niet op. Ook onder dunne of lichte stoffen zijn strings het ideale ondergoed.

Welke strings draag je onder welke broek?

Witte broeken gemaakt van dunne stoffen zijn in de zomer zeer geliefd. Met bijpassend wit ondergoed zijn ze echter wat uitdagend, want de slip kan snel doorschijnen. De beste keuze zijn huidkleurige strings. Vaak wordt die kleur “Nude” genoemd – Engels voor naakt. Deze strings verdwijnen onopvallend onder broeken en zorgen voor een mooi achteraanzicht.

Is er een verschil tussen een tanga en een string?

String, tanga of toch een stringtanga? Er zijn veel termen voor deze strakke slipjes, maar wat is eigenlijk het verschil? Met de tanga bedoelt men een model dat zowel voor als achter een klein driehoekje heeft. De bovenkant van de billen blijft zo iets bedenkt. Een string heeft daarentegen van oudsher slechts een bandje bij het stuitbeen. Stringtanga is slechts een ander begrip voor een tanga.

Wat zijn de populairste stringvormen?

Naast de bovengenoemde stringtanga is de zogenoemde G-string een van de populairste slipjes-modellen. Hij heeft een kleine driehoek voor het kruis en aan beide zijden smalle bandjes. De zijkanten zijn meestal gebonden en zijn verstelbaar. Ook de T-string heeft enkel smalle bandjes bij de heupen en billen die aan de achterkant een T vormen. Voor vrouwen die wat minder willen onthullen is er de panty-string. Deze beschikt voor en achter over bredere stoffen delen die tussen de benen met een koord verbonden zijn.

Wat verstaat men onder een control-string?

Heeft je middendeel enigszins rondingen? Dan is een control-string een goede keuze. Hij past net zoals een klassieke string, maar heeft een versterkte band rond de navel. Een geïntegreerd powernet houdt kleine putjes in de buik en heupen onder de kleding in vorm.

Welke zorg behoeven strings?

In het algemeen kunnen de meeste strings net als andere slips in de wasmachine worden gewassen. Bekijk echter wel altijd de zorginstructies op het etiket. Voor bijzonder fijne strings met kant of kralen kan een speciale reiniging nodig zijn. Gebruik liever geen wasverzachter omdat deze de kwaliteit van elastische materialen kan aantasten. Omdat ook strings van hoge kwaliteit met de tijd door frequent dragen en wassen kunnen slijten, word je aangeraden om bijvoorbeeld strings in sets te bestellen. Zo kun je de levensduur verlengen door ze wisselend te dragen.