De wrap dress of wikkeljurk is ideaal als zomeritem en heeft een speelse en vrolijke uitstraling.

Tijdloos en geschikt voor ieder figuur

Een jurk voor iedere situatie

Eén van de kledingstukken die niet meer kan ontbreken in de kledingkast van een vrouw is de jurk. In het verleden gold de jurk als een kledingstuk alleen geschikt voor officiële gelegenheden, maar tegenwoordig wordt de jurk ook vaak in alledaagse situaties gedragen. Denk daarbij aan een jurk voor op vakantie, op het strand, op een feest, maar ook op het werk zijn jurken geschikt om te dragen.

De wikkeljurk

De wikkeljurk is een prachtige jurk welke heel vrouwelijk staat doordat een de aandacht op je taille bevestigd wordt. De stof wordt als het ware om je taille gewikkeld. Dit maakt de jurk geschikt voor elk vrouw, omdat elk figuur geflatteerd kan worden. De wikkeljurken bij OTTO zijn verkrijgbaar voor verschillende gelegenheden en in diverse stoffen, kleuren en prints.

Welke wikkeljurk voor welke situatie?

Wanneer je een jurk zoekt voor een zakelijke gelegenheid, kies dan een lange wikkeljurk met een effen kleur. Zoek je een wikkeljurk voor een zomerse dag of een feest? Kijk dan eens naar onze jurken met kleurrijke print. Benadruk je mooie taille met een leuke wikkeljurk en straal zelfvertrouwen uit!

Creëer je eigen stijl

Wat niet kan ontbreken aan je wikkeljurk zijn bijpassende accessoires. OTTO heeft allerlei soorten accessoires om je jurk helemaal aan je eigen stijl aan te passen. Denk hierbij aan een sjaal, een riem of een tasje als je een avondje gaat stappen. Bij iedere jurk past ook weer een ander soort schoenen. Neem bijpassende slippers voor als je een dagje naar het strand gaat of kies de perfect passende pumps onder je feestjurk.