Negen maanden mooi met zwangerschapskleding

Positiekleding: vrouwelijk & comfortabel

Je bent zwanger! Dit betekent een hoop veranderingen: een kleintje erbij, een babykamer en een vollere buik. Maar maak je geen zorgen over je lichaam. Met geschikte zwangerschapskleding kun jij er vrouwelijk uit blijven zien tot het einde van de zwangerschap. Wanneer je precies moet beginnen met het aanschaffen van positiekleding is moeilijk te zeggen. Dit verschilt van vrouw tot vrouw en is afhankelijk van de zwangerschap. Meestal voel je zelf het beste aan wanneer je kleding strak gaat zitten. Zorg in ieder geval dat je niet te lang wacht met het kopen van positiekleding, want dan gaat je normale kleding op ten duur uitrekken en dat is zonde. Veel vrouwen denken dat zwangerschapskleding tot de grote maten kleding behoort, waardoor je er nog groter uit gaat zien. Integendeel, kleding voor zwangere vrouwen is juist gemaakt voor een groeiende buik. Verder is de kleding getailleerd, zodat je er vrouwelijk uit blijft zien. Het materiaal van de kleding is rekbaar, waardoor de kleding geschikt is voor je veranderende lichaam. De kleding groeit op deze manier met je rondingen mee. Bovendien is de kleding zeer comfortabel, waardoor het lekker draagt.

Kledingsstukken die niet mogen ontbreken

Tijdens de zwangerschap hoef je echt niet alleen donkere kleuren te dragen om minder vol te lijken. Je bent zwanger en dat mag je best laten zien! Vrolijke kleuren, afgewisseld met neutrale tinten zorgen voor een leuke outfit. Een jurk is onmisbaar tijdens je zwangerschap. Het benadrukt je vrouwelijke rondingen en het zit comfortabel als je een vollere buik krijgt. Als je een legging draagt onder je jurkje, is het belangrijk dat deze stevig is en genoeg steun geeft voor je benen. Ook zwangerschapsshirts kunnen niet ontbreken in je garderobe tijdens de zwangerschap. Deze zijn vaak langer dan gewone shirts en meer rekbaar. In plaats van T-shirts kiezen veel vrouwen ook voor een luchtige tuniek. Combineer dit met een zwangerschapsbroek om mooi en comfortabel voor de dag te komen. De broeken zijn special voor zwangere vrouwen gemaakt. Ze hebben een elastische en fijne stof, waardoor de broek met je groeiende buik mee rekt en comfortabel draagt.

Denk ook aan lingerie

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam constant. Niet alleen je buik en dijen groeien, ook je borsten worden voller. Zorg daarom dat je een zwangerschapsbeha in huis hebt of deze op tijd aanschaft. Deze beha’s zijn niet alleen groter qua maat en omvang, ze zijn ook functioneel. Zwangerschapsbeha’s geven veel steun tijdens de zwangerschap en de meeste beha’s zijn zo gemaakt dat de cup een maat kan meegroeien. Als je na de bevalling borstvoeding wil geven, is het slim om een voedingsbeha aan te schaffen. In één beweging kun je je bh open klikken en je baby snel borstvoeding geven.