Elektronica

Inhoudsopgave

Wat valt er onder elektronica?
Computers
Telefonie
Foto en video
Games en consoles
Navigatie en autoradio’s
Wat kun je doen met oude elektronica?
Populaire merken:

Wat valt er onder elektronica?

Elektronica is een overkoepelende naam voor elektronische apparaten. In de OTTO online webshop vind je een breed scala aan elektronica. Van laptops tot aan smartphones, maar ook apparaten zoals televisies en navigatiesystemen.

Computers

Vrijwel ieder huishouden heeft inmiddels een computer, laptop of tablet. Deze apparaten zijn van vele gemakken voorzien en zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Bijna alles kan tegenwoordig online gedaan worden, zo kun je elektronische apparaten dus ook online kopen. Bij OTTO vind je laptops, desktops, tablets, printers en scanners.

Telefonie

Op het gebied van telefonie heeft OTTO ook veel producten. Een telefoon heeft tegenwoordig niet alleen de functie meer om te bellen en gebeld te worden, maar de opties zijn uitgebreid met sms’en, internetten en het beheren van media. Een allround apparaat dus, erg populair bij iedereen. Een telefoon waar je alles mee kan doen wordt tegenwoordig een ‘smartphone’ genoemd.

Foto en video

OTTO heeft veel verschillende soorten foto- en videocamera’s. Misschien ben je op zoek naar een handige compact camera om mee op vakantie te nemen of heb je juist een foto- of videocamera nodig voor professioneel gebruik. Daarnaast vind je bij OTTO ook camcorders, camera lenzen en accessoires voor de producten die je gebruikt.

Games en consoles

Het spelen van spelletjes is erg populair onder kinderen en volwassenen. Met de interactieve manier van gamen zijn spelcomputers zoals de Playstation, Xbox en Nintendo onderdeel geworden van de vrijetijdsbesteding. Naast consoles heeft OTTO natuurlijk ook bijpassende games.

Navigatie en autoradio’s

Extra’s voor in je auto zoals een goede navigatie of autoradio zijn gemakkelijk te bestellen in de shop. Met een goede navigatie zal je binnen no-time op je bestemming aankomen. Onder het genot van muziek zal je ook nog eens relaxed en vrolijk in de auto zitten.

Wat kun je doen met oude elektronica?

Tegenwoordig veroudert elektronica in een snel tempo. Computers, telefonie maar ook beeld, het gaat vandaag de dag vaak nog maar één à twee jaar mee. Daarna zijn er alweer nieuwere modellen beschikbaar. Maar wat doe je nu met al die oude elektronica? Je zou jouw oude apparatuur kunnen verzamelen en kunnen inleveren voor recycling. Hier zijn speciale verzamelpunten voor. Dit levert niet alleen economische voordeel maar ook ecologisch voordeel op. Je kunt je oude elektronica ook inleveren voor geld. Er zijn namelijk bedrijven die geld bieden voor versleten elektronica. Let wel op dat je de data van je elektronische apparaten verwijderd voordat je het verkoopt.

Populaire merken:

Bij OTTO kun je populaire elektronica merken vinden zoals: Acer, Apple, Canon, Panasonic en SAMSUNG.