De Macbook is voorzien van alle gemakken. Het is een lichtgewicht laptop met OS X-besturingssysteem.

Ga voor kwaliteit, kies voor een Macbook van Apple!

Het besturingssysteem Mac OSX In tegenstelling tot het besturingssysteem Windows XP en Windows Vista is het besturingssysteem van Apple een stuk stabieler en veiliger. Je hebt minder last van virussen, crashen en programma’s draaien soepeler op een Mac. Daarnaast is het systeem een stuk gebruiksvriendelijker dan andere besturingssystemen. Het verschil merk je pas als je de MacBook gebruikt.

Design en gewicht

De MacBook is zeer licht van gewicht (1,08 kg) en dun (minder dan 2 cm dik) vergeleken met andere laptops en notebooks. Je kan hierdoor een MacBook gemakkelijk meenemen in je tas. Er zitten geen bewegende onderdelen in en dat zorgt ervoor dat een MacBook betrouwbaar, stil en duurzaam is. Het design is erg minimalistisch en heeft een moderne uitstraling.

De software op een MacBook

Naast het besturingssysteem Mac OSX krijg je op een MacBook een groot softwarepakket meegeleverd. Handige tools hiervan zijn Imovie (video’s bwerken), Iphoto (foto bewerken en organiseren), Iweb (handig om een website mee te bouwen), Garage band (zelf muziek produceren) en Safari (de webbrowser van Apple). Er zijn natuurlijk nog meer tools en software te verkrijgen, alles is mogelijk!

Batterij van een MacBook

Een voordeel van het kopen van een MacBook is dat de batterijduur van een MacBook lang is in vergelijking met andere laptops en notebooks. De batterij gaat namelijk vijf keer langer mee! Hiermee heeft een MacBook dus beduidend een langere levensduur./p>

Een MacBook kopen bij OTTO

Een MacBook is dan wel vaak een stuk duurder dan een laptop waar Windows op staat, maar in verhouding gaat een MacBook langer mee. Daarnaast is de MacBook een stuk gebruiksvriendelijker en zal je minder snel last hebben van virussen of andere problemen. De kwaliteit in verhouding met de prijs is eigenlijk meer dan prima. Bij OTTO in de webshop kan je kiezen uit verschillende MacBooks van de MacBook Pro tot de MacBook Air. Kijk snel of de juiste MacBook voor jou in onze webshop te vinden is!