De files overslaan? Graag vooraf routes maken? Met een navigatiesysteem kan het allemaal!

Raak nooit de weg kwijt met een navigatiesysteem!

Ben je veel onderweg met de auto of ga je op vakantie met de auto? Dan wil je vast niet gestrests in de auto zitten, maar juist relaxed aan komen op de bestemming. Vroeger moest men van te voren de route uitstippelen op een kaart zodat men niet verdwaalde. Tegenwoordig kan je een navigatiesysteem aanschaffen zodat je vooraf alleen de eindbestemming in hoeft te voeren. Tijdens de rit krijg je aanwijzingen van het systeem zodat je weet welke kant je op moet rijden. Wat is er makkelijker en relaxeter dan op deze manier op je bestemming aankomen?

Waar moet je naar kijken bij het kopen van een navigatiesysteem? 
Sommige auto’s hebben een navigatiesysteem ingebouwd in de auto, maar stel je hebt dit niet? Dan kan je een los navigatiesysteem aanschaffen in onze webshop. Een los navigatiesysteem zit meestal bevestigd met een raamhouder op de voorruit. Het systeem kan opgeladen worden met een 12V-voedingskabel die je in je (voormalige) sigarettenaansteker kan steken. Het handige aan een los systeem is dat je het systeem in alle auto’s kan gebruiken. Daarnaast kan je de route alvast instellen voordat je in de auto gaat zitten. Ook kan het systeem geüpdatet worden zonder dat je je auto achter hoeft te laten bij de parkeergarage. 

Grootte van het beeldscherm

Je hebt systemen in allerlei beeldformaten van klein tot groot. Hoe groter het beeldscherm, hoe duidelijker en fijner het beeldscherm leest, hierdoor kan je ook gemakkelijk het systeem bedienen.

TMC

Wanneer je een navigatiesysteem gaat aanschaffen, let dan op of het systeem een TMC signaal heeft. Met dit signaal kan het systeem een route aanpassen of een alternatieve route berekenen zodat je files kan vermijden.

Bij OTTO in de webshop vind je de fijnste navigatiesystemen en accessoires

Wanneer je een los navigatiesysteem wilt aanschaffen kan je bij OTTO kiezen uit bijvoorbeeld een GARMIN systeem of Audiovox systeem. Daarnaast kan je ook een smartphone houder aanschaffen als je bijvoorbeeld gebruik wilt maken van je smartphone navigatie applicatie.