"

Heren broeken in alle soorten en maten

Broeken alleen voor mannen

De broek is één van de oudste kledingstukken die de mensheid kent. Vroeger was een broek alleen geschikt voor mannen. Vrouwen werd opgelegd om een rok of een jurk te dragen. In 1799 bestond er zelfs een wet in Parijs, waarin stond dat het voor vrouwen absoluut verboden was om broeken te dragen. Wat korte broeken betreft, dat was weggelegd voor de jonge mannen. De korte broek was in de 19e eeuw namelijk alleen geschikt voor jonge jongens. Zij droegen een korte broek ongeveer tot aan hun pubertijd. Na de pubertijd werd een korte broek als onvolwassen gezien. Volwassen mannen droegen dus alleen lange broeken.

Broeken zijn het hele jaar geschikt

Broeken zijn handig, omdat ze eenvoudig te combineren zijn met andere kledingstukken en bovendien het hele jaar door gedragen kunnen worden. Elk seizoen heeft namelijk een groot aanbod geschikte herenbroeken. Zo kent de voorjaarsmode een groot assortiment heren broeken in lichte kleuren zoals wit en beige. Bovendien zijn zomerbroeken voor heren gemaakt van dunne stoffen zoals katoen en linnen, waardoor ze ook op de warme dagen prettig aanvoelen. In de najaarsmode zul je vaker broeken tegenkomen in donkere kleuren en aardetinten. Ook zijn de materialen van deze broeken vaak dikker of gevoerd, zodat de broeken je bescherming bieden tegen de wind en de kou.

Wat belangrijk is, is dat je kiest voor een broek die aan jouw wensen voldoet en die bij jou past. Van belang is dat de broek over een goede pasvorm beschikt. Een te grote broek is onhandig, want die zakt af en een te kleine broek zit niet comfortabel. Let er dus altijd op dat de broek de juiste maat heeft. Verder is het handig om van tevoren te bedenken waar je de broek voor wilt gebruiken. Ben je op zoek naar een broek voor op kantoor? Kijk dan tussen de nette pantalons, de chino broeken voor heren en eventueel bij de klassieke spijkerbroeken in donkere kleuren. Denk je de broek vooral in je vrije tijd te dragen? Neem dan een broek die vooral in modieus oogpunt aan jouw wensen voldoet. Houd ook rekening met de schoenen die je onder je broek wilt dragen. Je wilt immers niet dat de schoenen óf de broek afbreuk doen aan het totaalplaatje.

Aanbod herenbroeken

Een broek is de enige keuze die mannen hebben als ondermode. Vrouwen kunnen nog kiezen voor een rokje of een jurk, maar een goede broek is een musthave voor elke man. Daarom is het fijn dat er zoveel keuze is. Of je nu op zoek bent naar een korte broek of een lange broek, naar een nette pantalon of een sportieve short. Er zijn ontelbare mogelijkheden. Voor heren broeken met de beste pasvorm zit je goed bij OTTO. Korte broeken, cargo broeken, leren broeken of linnen broeken, ze zitten als gegoten bij OTTO. Neem daarom eens een kijkje in de webshop en bestel jouw favoriete heren broeken. Er is ontzettend veel keuze dus of je nu wilt relaxen in een comfortabele sportbroek of een feestje wilt bezoeken in een trendy chino. Je zult hier gegarandeerd vinden waar jij naar op zoek bent.

"