Wat is een herenslip?

Een herenslip is een onderbroek in slip model. Gekenmerkt door het strakke, nauwsluitende model zonder pijpjes, is de herenslip de laatste jaren steeds populairder geworden. De geslachtsdelen van de man worden netjes op hun plaats gehouden en is hierdoor erg populair bij sporters. Een slip kan onder vrijwel alles gedragen worden. Ondanks dat de herenslip een klein kledingstuk is, is hij erg veelzijdig. Zo heb je verschillende modellen zoals laag gesneden, hoog gesneden en heupmodellen. Zo kun jij de slip kiezen die het beste past bij jou!

Wat is een heren string?

Een herenstring is hetzelfde principe als de welbekende string voor dames. Aan de voorkant zit het nauwsluitend om de geslachtdelen heen en aan de achterkant omsluit het, anders dan de slip, niet de gehele billen. Als je vaak sportkleding draagt en niet wilt dat je je onderbroek hier doorheen ziet, is de string een goede oplossing. Daarnaast is een heren string bij de benen wat hoger uitgesneden.

Hoe weet je wat je maat is?

Bij de herenstring en de herenslip kun je je gewone maten aanhouden. Let er, vooral bij de heren string, wel op dat je hem niet te klein koopt. Dit kan anders een vervelend gevoel geven bij de billen.