We hebben alle filters gewist, omdat we anders geen artikelen konden vinden die aan je filteropdracht voldeden.

Shortama in de webwinkel van OTTO: breed assortiment voor Herenkleding

Heb je een druk leven en vaak geen tijd om lang in winkels te zoeken naar Shortama? De online winkel van OTTO biedt je de mogelijkheid om te shoppen naar de meest recente modellen in ons assortiment Shortama. Koop alles wat je wilt online bij OTTO en maak gebruik van het ruime aanbod. Zeker weten dat je op het gebied van Shortama alle artikelen van je voorkeur vindt.


Meerdere betaalmogelijkheden bij OTTO

Bij OTTO kan je betalen op veel verschillende manieren. Als je jouw favoriete Shortama gevonden hebt, kies je de betaalvorm die je wenst. Bij ons reken je heel makkelijk uw artikelen uit het ruime assortiment Shortama via iDeal, acceptgiro of in maandelijkse termijnen af.Tijdens het afronden van de bestelling selecteer je simpelweg de betaalmethode van je keuze.


Retourneer je Shortama bij OTTO binnen 30 dagen

Ga je nooit online shoppen omdat je bang bent dat de door jou gekozen artikelen niet meer te ruilen zijn als ze je niet bevallen? Bij OTTO werkt dat wel even anders! Daar kies je eerst op je gemak uit het een zeer ruim aanbod Shortama. En als het achteraf niet goed blijkt te zijn, dan stuurt je jouw artikelen binnen 30 dagen retour en zoek je eenvoudig iets nieuws in onze Shortama shop.