Een smoothie, een soepje of een saus? Met een blender haal jij de keukenprins(es) in je naar boven.

Do it yourself: de blender

Gezond leven is tegenwoordig een ware trend. Men wordt zich steeds meer bewust van het feit dat een ongezond leven meer nadelen dan voordelen kent en vice versa. Steeds meer mensen eten en leven bewuster. Men laat de afhaalmaaltijden vaker staan voor de zelfgemaakte salades, smoothies en raw-food maaltijden. Ook wordt sporten weer belangrijker en staan de vitamientjes van fruit en groente hoog in het vaandel. Bewuster leven kent erg veel voordelen. Zo zijn de vitaminen beter voor je brein, krijg je meer energie en gaat je huid en haar er mooier uitzien.  Buiten dat het een positieve verandering is in de levensstijl van veel mensen, is het ook een erg leuke ervaring. Voor het maken van al je gezonde recepten is het gebruik van een blender vaak een must. De blender kent vele functies die jou helpen bij het fabriceren van de lekkerste recepten voor jezelf, je kind of voor iedereen die van lekker en gezond houdt!

Stoomblender

De stoomblender is ideaal voor het maken van gezonde en bewuste voeding voor je baby of peuter. De blender stoomt al de voedingswaren, waardoor de vitamine optimaal behouden worden. Of uw kind nou van volledig gepureerde voeding houdt of van voeding met een bijt, de stoomblender kan het beide produceren.

De drinkfles-blender

Voor het maken van je smoothies is de blender met ingebouwde drinkfles erg handig. Met deze blender maak je simpel en snel een smoothie. Vooral wanneer je haast heb is zo’n blender ideaal. Zodra de blender zijn werk heeft gedaan kun je de drinkfles eraf draaien en je bent klaar om te gaan. Uiteraard zit er bij de blender een handige afsluitdeksel, zodat je smoothie veilig in de beker zal blijven.

De soepblender

Maak jij liever een gezonde soep? De blender is ook nog eens ideaal voor het blenden van je groentes. Courgettes, broccoli, zoete aardappel of bloemkool, van alles is een gezonde soep te maken. Lekker voor tussendoor, of met een beetje room perfect voor de avondmaal.

Er bestaannog veel meer soorten blenders. In het assortiment van OTTO vind je veel blenders die allen een steentje bijdragen aan een gezonder en bewuster leven. En dat voor scherpe prijzen!