Met het keukenapparatuur van OTTO maak je de meest diverse maaltijden

Met een prachtig keukenblok op zich mix je nog geen smoothies of bak je nog geen taarten. Om dat te realiseren heb je meer keukenapparatuur nodig in je keuken. Het keukenapparatuur zorgt er namelijk voor dat je daadwerkelijk kunt bakken en braden in je kersverse keuken. Of je nu verlangt naar een versgeperste jus d’orange op de zondagmorgen of oma blij wil maken met jouw zelfgemaakte courgettesoep, keukenapparatuur is in deze niet te missen. Bij OTTO vind je keukenapparatuur voor elke handeling die jij wil verrichten in de keuken. Van de gezonde stoomkoker tot aan de iets minder gezonde friteuse en van de alledaagse waterkoker tot aan de Sinner Sunday wafelijzer.

Verschillende soorten keukenapparatuur

Keukenapparatuur is een breed begrip waaronder tal van voorwerpen vallen. Zo praten we over allessnijders, biertappen, keukenmachines, broodroosters, eierkokers, citruspersen, elektrische wokken, friteuses, gourmetstellen, ijsmachines, keukenweegschalen, kookplaten, warmhoudplaten, magnetrons, wafelijzers, tostiapparaten en nog veel meer. Al dit apparatuur kan gezien worden als een hulp in de keuken, waardoor we kunnen zeggen dat keukenapparatuur het keukenleven net wat makkelijker maakt. Heb je oud brood maar vind je het zonde om het weg te gooien? Maak dan van twee oude sneden brood een tosti met het tostiapparaat. Ook hoef je niet meer naar je favoriete koffiezaak om de ochtend goed door te komen. De lekkerste koffie maak je namelijk gewoon thuis met de koffiezetautomaten van OTTO. Van Latte tot Americano en van Espresso tot Cappuccino, je maakt het zelf met het keukenapparatuur van OTTO.

Wat voor soort kok ben jij?

Natuurlijk is de aanschaf van al het bovengenoemde keukenapparatuur niet realistisch. Niet iedereen heeft baat bij een wafelijzer of een biertap. Iedereen heeft behoefte aan ander soort keukenapparatuur. Dat is afhankelijk van wat voor thuiskok jij bent. Geen enkele kok is hetzelfde. Er zijn koks die spelenderwijs met de kinderen (of zonder kinderen) in de keuken experimenten en het erg leuk vinden om nieuwe dingen uit te proberen. Wanneer jij zo’n thuiskok bent is de kans groot dat jij een groter assortiment aan keukenapparatuur in je keuken hebt staan. Voor elk recept dat jij ooit wil proberen is vast weer ander soort keukenapparatuur nodig. Je kan dat keukenapparatuur dus maar beter in huis hebben. Verder zijn er type thuiskoks die van simpel en snel houden. Dit soort koks hebben meestal minder aan keukenapparatuur. De potjes, pannetjes en de alledaagse keukenapparatuur zijn vaak al voldoende. En als laatste heb je het type thuiskok dat zo in een restaurant had kunnen staan. De meest luxe gerechten worden zelfs op de maandag nog bereid. Je kunt je indenken dat wanneer jij zo’n type thuiskok bent je meer keukenapparatuur nodig hebt dan de gemiddelde thuiskok.