Koken was nog nooit zo makkelijk met de keukenmachines van OTTO 

Met een prachtig keukenblok op zich bak je nog geen broden of pers je nog geen citroenen. Daarvoor heb je toch net wat meer keukenmachines nodig. Of je nu versgeperste jus d’orange prefereert op zondagochtend of de show wil stelen met je zelfgemaakte pasta voor het familiediner, bij ons vind je alle keukenmachines die je nodig hebt voor het bereiden van elke maaltijd. Van broodroosters tot waterkokers en van groentesnijders tot ijsmakers. De keukenmachines van OTTO maken het koken ontzettend makkelijk. 

De keukenmachines zijn er voor het gemak. Met de elektrische handmixer, wat dus eigenlijk geen handmixer meer is, is het probleem van de lamme hand gemakkelijk opgelost. Met een druk op de knop mixt deze keukenmachine jouw pannenkoekenbeslag of opgeklopte slagroom tot het gewenste resultaat. Ook hoef je niet meer perse naar je favoriete koffiezaak om te kunnen genieten van een heerlijk bakje koffie. Deze maak je zelf met de verschillende luxe keukenmachines uit het assortiment van OTTO. Van cappuccino tot espresso, je maakt het allemaal in je eigen keuke met de verschillende koffiezetapparaten. 

Als je praat over gezond en bewust eten praat je over een stoomkoker. Dat het bakken of koken van groenten minder gezond lijkt te zijn dan we denken is inmiddels duidelijk. Met de stoommachine worden de belangrijke vitaminen van je groenten wél optimaal behouden. Ook voor de problemen die men ervaart bij het snijden van uien of knoflook biedt OTTO de ideale oplossing. Traanogen door het snijden van een ui en dagenlang geurende vingers door het hakken van je knoflook worden opgelost door de hakmolen. Deze keukenmachine neemt de vervelende taakjes van je over. Koken is nog nooit zo makkelijk geweest.