Twee in een: de koelvriescombinatie

Een koelkast is aanwezig in elk huishouden. Dit is ook niet zo gek want er is niet veel lekkerder dan een goed koud glas cola, melk of een lekker verkoelend biertje in de zomer. Daarnaast is een koelkast ook onmisbaar: veel etenswaren moeten in de koelkast bewaard worden om de houdbaarheid te verlengen. Het bederven van de etenswaren wordt geremd doordat het in de koelkast maar een paar graden Celsius boven nul is. Een koelkast biedt genoeg ruimte om alle etenswaren gekoeld te bewaren.

Maar wil je de producten niet alleen langer houdbaar houden, maar ook de houdbaarheidsdatum verschuiven, dan moet je deze etenswaren invriezen. In een standaard tafelkoelkast is vaak geen of maar een klein vriesvakje te vinden. Wanneer je meer ruimte wilt om etenswaren in te vriezen, heb je de keuze om een losse vriezer aan te schaffen. Maar niet in elke keuken is plaats voor een koelkast en een aparte vrieskist. Een andere optie is om een side-by-side koelkast te kopen: hier bevind zich een groot vriesgedeelte naast de koelkast. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een koelvriescombinatie. Een koelvriescombinatie heeft zowel een groot koel- als een vriesgedeelte. Het vriesgedeelte bied genoeg ruimte om verschillende etenswaren in te vriezen, zonder dat er veel ruimte van het koelgedeelte verloren gaat. In het vriesgedeelte bevinden zich lades in plaats van legplanken zoals in het koelgedeelte. Het vriesgedeelte bevindt zich meestal onder het koelgedeelte, en kan met een aparte deur geopend worden. Een koelvriescombinatie is ideaal voor in elke keuken.

Koelvriescombinaties bij OTTO

In het assortiment van OTTO vind je naast side-by-side koelkasten, tafelkoelkasten, en inbouwkoelkasten ook verschillende koelvriescombinaties. Zo zijn is er een koelvriescombinatie te vinden met een klein vriesvak boven de koelkast, maar er zijn ook koelvriescombinaties met een gelijke verdeling tussen koel- en vriesvak. Bewaar etenswaren zonder dat de smaak en de textuur veranderen. Niet gek dus dat deze grote, witte koelkast en vriezer standaard in elke keuken is opgenomen. Kies een koelvriescombinatie die past bij jouw wensen en huishouden.