Stijltang; voor glanzend stijl haar

De stijltang

De stijltang wordt tegenwoordig steeds meer gebruikt. Doordat er steeds meer varianten komen is er voor iedereen de perfecte stijltang. Voorheen waren de stijltangen nog niet zo modern, ze waren toen nog een stuk slechter voor je haar, waardoor veel mensen hem niet gebruikte. Tegenwoordig zijn hier talloze oplossingen voor bedacht en zijn er veel functies bijgekomen om dit te voorkomen. De stijltang wordt nu dan ook bij elke gelegenheid gebruikt, om je haar snel in model te brengen.

Waar je op moet letten

Voor ieder haartype heb je een speciale stijltang, voor dik haar, gekleurd haar, kort haar en zelfs voor fijn haar. Het is belangrijk dat je de juiste tang hebt die past bij je haartype, dit om beschadiging van je haar tegen te gaan. Gebruik altijd de juiste temperatuur voor jouw haartype, 180 graden wordt vaak geadviseerd voor fijn/dun haar en maximaal 230 voor echt dik haar. Je kan altijd je kapper om een advies vragen!

Daarnaast speelt de kwaliteit ook een grote rol, de stijltangen met ultieme hittebescherming zijn kwalitatief beter voor je haar. Je kunt ook nog een hittebestendige spray gebruiken, voor een nog betere bescherming. Wat je zeker niet moet doen, is stijlen op nat of vochtig haar. Wacht tot je haar helemaal droog is, breng dan de spray in en je haar is optimaal beschermt.

Stijltang online verkrijgbaar bij OTTO

Ben je nog opzoek naar een geschikte stijltang voor jou haartype? Neem dan een kijkje bij OTTO. Ons aanbod is gebaseerd op verschillende haartypes, zodat er voor ieder wat wils is. Daarnaast heb je een ruime keus aan merken, waardoor je zelf kan bepalen wat je aan de tang wilt uitgeven. Vergeet ook niet om de beschrijving te lezen, hier worden de functies e.d. nog uitgebreid besproken. Bestel nu en OTTO levert de stijltang gewoon bij je thuis, met 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.