De leukste babyaccessoires

Het aankleden van je pasgeboren kindje is misschien wel het leukste wat er is. Al die kleine en schattige kleren waarvan jij mag bepalen hoe je kindje eruit gaat zien. De basis van het aankleden van je baby zijn natuurlijk de babykleren, maar om je kindje er nog leuker uit te laten zien vul je deze babykleren aan met de leukste babyaccessoires.

Verschillende babyaccessoires bij OTTO

Babyaccessoires is een breed begrip waaronder verschillende categorieën vallen. Zo vind je bij OTTO verschillende mutsen, sloffen, hoeden en maillots voor de allerkleinste.

Babymutsen

De babymutsen vallen binnen ons assortiment ook onder de babyaccessoires. Babymutsen zijn, vergeleken met de mutsen voor volwassenen, niet gebonden aan een seizoen. De babymutsen kunnen het hele jaar door en hebben een meer functionele rol dan een decoratieve rol. Hoewel dit soort babyaccessoires ook erg schattig staat, is het meer bedoeld om het hoofdje van je pasgeboren kleine te beschermen. Zowel tegen de zon als tegen de kou.

Babysloffen

Ook de babysloffen zijn babyaccessoires bij OTTO. Er zijn tal van schattige babyslofjes te vinden, die de kleine voetjes van je baby goed warm houden. Zoals menig ouder wel weet zijn schoenen met een harde zool niet geschikt voor de tedere voeten van je baby. Vandaar het grote aanbod aan babysloffen.

Babymaillot

Dit soort babyaccessoires is niet alleen weggelegd voor de meisjes. Ook voor de allerkleinste jongens zijn de maillots heerlijk comfortabel, warm en lekker flexibel. Want het is belangrijk dat je baby goed kan bewegen in het pakje dat jij hem aan trekt. En vaak gaat dat het beste in zo’n flexibele maillot. Beter dan in een spijkerbroekje. Hoewel deze vaak ook aangepast zijn aan de flexibiliteit van de baby.

Babyhoedjes

De babyhoedjes vallen in dezelfde babyaccessoires categorie als de babymutsjes hierboven geschreven. Ook deze hoofddeksels zijn bedoeld voor de bescherming van het hoofd van je baby. Hoewel de hoedjes meer toepasselijk zijn in de zomer en de mutsjes in de winter, kijkt niemand er raar van op wanneer jij het anders doet.