Een baby jas houdt je kindje warm

Volwassenen houden zichzelf op temperatuur, maar kleine baby’tjes kunnen zichzelf niet warm houden. Om deze reden is het extra belangrijk om je kind goed warm aan te kleden. Veel kersverse ouders vinden het moeilijk om te bepalen wat warm genoeg is. Een baby kan nog niet aangeven of hij of zij het te warm of te koud heeft. Dus hoe weet je wanneer je kleintje het te koud of te warm heeft? Wanneer je kindje huilt kan dit een indicatie zijn dat hij of zij het te koud heeft of te warm. Wil je de temperatuur van jouw baby checken, voel dan niet aan de handjes. Baby handjes zijn vaak een stuk kouder dan de rest van het lichaampje en zijn daarom geen goede meting voor de temperatuur van de baby. Om goed te kunnen voelen of de temperatuur van de baby te hoog of te laag is, kan je het beste in het nekje van je kindje voelen. Is het nekje warm, dan wil dit zeggen dat je je kindje iets te warm hebt aangekleed. Is het nekje koud, dan is het verstandig om een laagje kleding toe te voegen. De temperatuur van een baby moet je dus goed in de gaten houden. Op deze manier kan je snel ontdekken of een rompertje, een truitje en een baby jas te warm is, of dat je nog een laagje kleding moet toevoegen. Baby jasjes zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, een goede tip is om te werken met laagjes kan je de kleding snel aanpassen op de temperatuur van jouw kindje.

Baby jas

Ook in de herfst en in de winter is het lekker om met je kindje in de kinderwagen buiten te gaan wandelen. Een wandeling in de mooie natuur en de frisse buitenlucht zal jou en jouw kindje goed doen. Wel is het in deze periodes extra belangrijk om te letten op de kleding van je kindje. Wanneer het buiten zo koud is moet je je kindje natuurlijk lekker warm aankleden. Een baby jas biedt dan uitkomst. Er zijn veel verschillende baby jassen te verkrijgen. Zo is er een schattig roze baby jas voor een klein meisje en een mooie blauwe baby jas voor een stoere jongen. Er zijn baby jassen in verschillende kleurtjes en printjes. Daarnaast kan je ook kiezen voor een baby jas met capuchon of zonder. Wil je je kindje helemaal warm aankleden ga dan voor een pakje dat een baby jas en broek ineen is. Zo zit je kindje heerlijk warm ingepakt en wordt hij of zij beschermd tegen de wind en kou door de baby jas. Om het helemaal af te maken, kan je bij de baby jas een bijpassend mutsje, sjaaltje of handschoentjes aantrekken. Zo heeft je kleintje het ook in de koude maanden niet langer koud.

Baby jas bij OTTO

Niets anders dan het beste wil elke ouder voor zijn kinderen. Een baby jas moet dan ook van goede kwaliteit zijn. Mooie zachte materialen zorgen ervoor dat de baby jas comfortabel is. Het is belangrijk dat de baby jas goed past en daarnaast lekker zit. Door de zachte materialen blijft de baby warm zonder dat deze last heeft van de jas of huid irritaties krijgt. OTTO heeft in het assortiment niet alleen dagelijkse babyjassen maar ook bijvoorbeeld een baby jas voor speciaal tegen de regen of een extra dikke baby jas om mee te nemen op skivakantie. Een goede baby jas is onmisbaar en daarnaast de perfecte aanvulling op de rest van de babykleding.