Een baby speelkleed koop je bij OTTO

OTTO is jouw eerste keus als je op zoek bent naar een baby speelkleed. Maak gebruik van het duidelijke overzicht met de nieuwste modellen in het assortiment baby speelkleed. Bij het kiezen van een babykleed moet je een aantal keuzes maken. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende keuzes die je kunt maken bij het kiezen van een speelkleed voor je baby.

Inhoudsopgave

Babygym: een speelkleed met een boog
Groot of klein speelkleed of speelboog voor een baby?
Speelkleed voor een meisje: van roze tot dieren design
Speelmat voor een jongen: van auto tot jungle design
Gemakkelijk het speeltapijt van je kind aanschaffen met verschillende betaalmethodes
Prachtig baby kleed eenvoudig thuisbezorgd: de service van OTTO!

Babygym: een speelkleed met een boog

Een speelkleed komt vaak samen met een leuke boog om het kleed heen. Dit wordt ook wel een babygym genoemd. Een babygym zorgt er voor dat jouw baby zich op geen enkel moment verveelt. Er is een grote keuze aan knuffels en leuke figuren die aan de boog van de babygym hangen. Ook hangt er soms een bijtring aan, zodat jouw baby minder last krijgt van het doorkomen van de tandjes.

Groot of klein speelkleed of speelboog voor een baby?

De keuze welk formaat het speelkleed moet zijn is niet gemakkelijk. Voor het kiezen van het formaat van het speelkleed kun je het beste rekening houden met de onderstaande zaken.

  1. Bekijk hoe groot de ruimte is waar je het speelkleed neer wilt leggen. Heeft jouw baby bijvoorbeeld een fijne eigen kamer? Dan is het zeker leuk om voor een groot speelkleed te kiezen. Komt het speelkleed in de woonkamer te liggen? Zorg er dan voor dat het niet in de weg komt te liggen en pas hier je formaat op aan.
  2. Ga voor jezelf na waar je het speelkleed wilt gebruiken. Wil je het speelkleed ook graag meenemen als je op bezoek gaat bij iemand? Dan is het handig om een kleiner model te kiezen, zodat je het speelkleed gemakkelijk mee kunt nemen. Wil je het alleen thuis neerleggen voor je kleine? Dan kun je een groter speelkleed kiezen om je baby'tje lekker veel beweegruimte te geven.

Speelkleed voor een meisje: van roze tot dieren design

Er zijn veel leuke keuzes voor meisjes als het aankomt op speelkleden. Er zijn schattige baby roze speelkleden tot speelkleden met verschillende dieren designs. Ook is er een ruime keuze aan fantasie figuren. Zo is bijvoorbeeld een speelkleed met eenhoorns een erg leuk speelkleed design voor een meisje. Leg je het kleed in de woonkamer? Dan zou je ook nog kunnen kiezen voor een wat rustiger design zodat het niet te opvallend is in je woonkamer.

Tip: kijk bij het kiezen van een speelkleed hoe jouw babykamer en babyspeelgoed er uit ziet en pas hier je speelkleed op aan. Zo creëer je een mooi geheel.

Speelmat voor een jongen: van auto tot jungle design

Speelkleden voor jongens heb je in veel verschillende kleuren en designs. Bij jongens speelkleden zijn populaire kleurkeuzes blauwe of groene tinten, maar het is ook erg leuk om voor felle kleuren te kiezen. Of wat dacht je van een auto voor jouw baby? Erg schattig en leuk om neer te zetten in je babykamer of woonkamer.

Gemakkelijk het speeltapijt van je kind aanschaffen met verschillende betaalmethodes

Betaal bij OTTO op de manier zoals jij dat wilt. Heb je jouw favoriete speelkleed voor je kind uitgezocht, kies dan voor de betaalvorm van je keuze. Bij OTTO betaal je jouw artikelen zeer eenvoudig uit een ruim assortiment baby speelkleed in maandelijkse termijnen, via iDeal of per acceptgiro. Selecteer tijdens het afronden van je bestelling de door jou gewenste betaalmethode.

Prachtig baby kleed eenvoudig thuisbezorgd: de service van OTTO!

OTTO’s bestelproces verloopt heel gemakkelijk, waardoor je prima geniet van je nieuwe baby speelkleed. Laat je bestelling gewoon bij je thuis afleveren. Als je online bestelt, worden de bezorgkosten automatisch meegerekend in je winkelwagentje. Daar zijn ook meteen de verwachte levertijden zichtbaar. Haal je de artikelen liever op een ander tijdstip op? Laat ze dan eerst aankomen bij een PostNL Servicepunt.