Stoere babykleding voor jongetjes

Kleertjes voor jongetjes

Het grootste aanbod babykleding is doorgaans geschikt voor zowel meisjes als jongetjes. De modellen zijn uniseks, wat inhoud dat de kleding door beide geslachtstypen gedragen kan worden. Bij baby’s zit er nog weinig verschil in het uiterlijk en hoeft de kleding niet per se te passen bij het geslacht. Daarom is veel kleding voor baby’s neutraal. Natuurlijk is er ook kleding speciaal voor meisjes of jongens als je dat graag wil! Het verschil in de kleding zit hem dan voornamelijk in kleur. Roze en rode kleding is typisch voor meisjes en blauwe kleding is typisch voor jongetjes; traditioneel gezien. Naast kleur kan de kleding ook verschillen in soort en in afbeeldingen. Zo zijn jurkjes en kleine rokjes natuurlijk voor meisjes, terwijl T-shirts met een afbeelding van bijvoorbeeld Cars voor jongetjes bedoeld is.

Klitzeklein voor baby’s

Een populair merk met een grote collectie hippe babykleding is Klitzeklein. Dit Duitse merk staat voor draagbare en comfortabele baby- en kinderkleding die gemakkelijk te onderhouden is. De kwaliteit is goed vanwege de zachte katoenen of velours materialen. De grootste collectie van Klitzeklein bestaat uit basics, rompertjes en babypakjes. Maar ook feestelijke babybroekjes- en shirts zijn verkrijgbaar van het Duitse merk. Maak een rustige wandeling in de buitenlucht terwijl de kleine heerlijk ligt te slapen in de kinderwagen in een lekker warm babypakje van Klitzeklein.

Het fabeltje over de ooievaar

Wie kent het fabeltje niet: een ooievaar die op een dag baby’s komt brengen. Waar deze fabel vandaan komt, blijft een raadsel. Er zijn namelijk diverse verklaringen, maar niemand weet welke juist is. Velen koppelen het verhaal aan het feit dat een ooievaar een dier is die geluk brengt en zich nestelt in de omgeving waar mensen zijn. Het fabeltje stamt waarschijnlijk uit de 18e eeuw en is pas sinds de 20e bekend in Nederland. Sinds die tijd zien we veel houten of plastic ooievaars in tuinen als er een kindje is geboren.

Babykleding online kopen

Babykleding kun je eenvoudig online bestellen in de webshop van OTTO. Het aanbod babykleertjes en Newborn kleding voor jongetjes en meisjes is groot, van leuke pakjes tot shirts en broekjes tot schattige babysokken. In onze webshop vind je het allemaal! Bekijk de ruime collectie en bestel snel de kleding die jij mooi vindt voor je baby. Mocht de kleding niet passen of niet naar wens zijn, dan kun je deze eenvoudig en kosteloos retourneren. Ook voor babyartikelen als spenen, rammelaars en luiertassen slaag je bij OTTO.