Schattige babykleertjes voor pasgeborenen

Groot aanbod babykleding

Als er een kleine op komst is, zal je het een en ander moeten aanschaffen! Zo kunnen babykleertjes niet ontbreken. Een romper is een fijn kledingstuk voor elke baby. Het is een eendelig babypakje waarbij de gehele rug is bedekt. Rompers zijn speciaal gemaakt voor het verschonen van luiers. De babypakjes sluit je namelijk gemakkelijk met drukkertjes, zodat je tijdens het verschonen alleen maar de drukkertjes los hoeft te maken. Daarnaast zijn er veel leuke kleine shirts, broekjes, leggings en jurkjes verkrijgbaar. En vergeet niet de schattige pyjama’s, sokjes en mutjes! Naast roze jurkjes en stoere blauwe broekjes, is veel babykleding unisex. De scheiding tussen meisjes en jongenskleren bij baby’s is namelijk heel klein. Zo zijn bijvoorbeeld veel witte babypakjes, shirts en broekjes zijn neutraal en geschikt voor elke baby.

Flesvoeding voor de allerkleinsten

Na de geboorte van je kindje komt er veel op je af. Gelukkig is er de eerste dagen kraamverzorging om je te helpen met de verzorging van je kind. Belangrijk is dat je kind voldoende borstvoeding of flesvoeding krijgt. De hoeveelheid voeding die nodig is, hangt af van het gewicht van de baby. Een algemene richtlijn is 150 milliliter per kilo lichaamsgewicht per dag. Als je kiest voor flesvoeding, ook wel kunstvoeding genoemd, geef je gemiddeld zes tot acht keer de fles per 24 uur aan een pasgeboren kindje. In de eerste zes maanden na de geboorte is alleen flesvoeding voldoende. Dit levert genoeg voedingsstoffen voor de baby voor de groei en gezondheid. Na een jaar mag je een kind koemelk geven als voeding.

Ook is het belangrijk dat je baby’s voorziet van genoeg vitamines. Vitamine D is een belangrijke vitamine die een baby dagelijks toegediend moet krijgen in de vorm van druppels die je aan de voeding kunt toevoegen. Vitamine D zorgt namelijk voor sterke botten en tanden en het beschermt je kind tegen ziektes. Een andere belangrijke vitamine is vitamine K. Deze vitamine zit standaard in flesvoeding en hoef je niet extra toe te dienen als je een kind minimaal 500 ml voeding per dag geeft. Vitamine K is noodzakelijk voor een goede bloedstolling.

Babykleertjes bij OTTO

In onze webshop kun je terecht voor babykleding. Zelfs voor de allerkleinsten bestel je gemakkelijk online schattige babypakjes en handige rompertjes, vanaf maat 50. Of je liever basic kleding wil of kleding met kleuren, patronen en bekende figuren zoals Nijntje, het is allemaal verkrijgbaar. Naast babykleertjes zoals pakjes en verschillende setjes, bestaande uit shirtjes en bijpassende broekjes, vind je bij OTTO veel babyartikelen. Van speentjes en voedingsflessen tot kinderwagens, wagenzakken en luiertassen.