Bikini’s voor meisjes

Een belangrijk kledingstuk tijdens die zomerse uitjes voor meiden is een bikini. Of je dochter nu een fanatiekste zwemster is, of liever de hele middag op de handdoek ligt te zonnen, er is altijd wel een geschikte bikini voor te vinden. Er zijn namelijk bikini’s in allerlei soorten en maten met rushes, hippe printjes, en speciale zwemstoffen.

Verschillende soorten bikini’s voor meiden

De basisbikini met haltertop raakt nooit uit de mode. Tegenwoordig zie je aan het water ook de tankini steeds vaker terug. Een tankini is de perfecte middelweg tussen een bikini en badpak, omdat het broekje en topje los van elkaar zitten, maar toch lijkt op een badpak. Wil je liever je eigen bikini samenstellen? Kies dan voor mix and match. Kies een zwembroekje van een meisjes bikini met een topje van een ander bikini model.

Betaal- en levermogelijkheden bij OTTO

Klik op de bestelknop als je jouw favoriete bikini voor je meisje gevonden hebt en kies de betaalvorm van je keuze. Bij OTTO reken je met de betalingbetaalmethode van je keuze af. Je kunt betalen in maandelijkse termijnen, iDeal of per acceptgiro. Daar vind je ook meteen de verwachte levertijden. En kom je jouw artikelen liever ophalen op het moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor de mogelijkheid van een PostNL Servicepunt bij jou in de buurt. Mocht de bikini toch niet bevallen of net niet de juiste maat zijn, dan kun je deze binnen 30 dagen nog retourneren.