Fleecevesten voor meisjes

Het vest dat elk meisje absoluut nodig heeft, wanneer de koudere dagen in het jaar weer aanbreken. Ga jij als meisje in de winter vaak naar buiten? Hou je er van iets te ondernemen in de buitenlucht? Of gaan jullie graag met de familie op wintersport? Dan is een fleecevest een echte must voor jou als meisje. Ook heeft elk meisje heeft haar eigen smaak! De ene houdt van modieuze kleding en de ander houdt meer van een wat stoerdere uitstaling. Bij OTTO hebben we voor ieder wat wils. Het assortiment kent fleecevesten van basic tot printjes en van donkere tot lichte kleuren.

Wat zijn de voordelen van een fleecevest?

Fleecevesten werken isolerend, omdat het materiaal in staat is om lucht vast te houden. Doordat het lichaam warmte afstraalt, wordt het vest warm. Deze warmte wordt vastgehouden en waterdamp van zweet wordt snel naar buiten getransporteerd. Dit warme vest voor meisjes heeft nog meer voordelen. Waterdruppels worden nauwelijks geabsorbeerd, waardoor het fleecevest zo goed als droog blijft. Dat is natuurlijk super fijn voor als het regent en je lekker buiten wilt spelen. Ook behoudt het fleecevest zijn vorm en neemt het weinig ruimte in je koffer in wanneer je op vakantie gaat.

Hoe krijg ik mijn meisjes fleecevest schoon?

Het beste is om het fleecevest met de hand te wassen, zodat de stof mooi blijft. Wil je het meisjes fleecevest toch liever in de wasmachine doen? Dan kan dit op maximaal 30 graden. Daarna even uithangen en het vest zal snel droog zijn, vanwege de speciale stof.