Jeans voor elk kind

Jeans voor kids zijn niet alleen mooi maar kunnen ook gelukkig tegen een stootje. Jeans worden namelijk vaak gedragen. Voor kinderen is het daarom belangrijk dat de jeans tijdens het voetballen of spelen niet zomaar kapot gaan. Daarnaast moeten de jeans van kids er na vele wasbeurten nog steeds mooi uit zien. In de kindercollectie van OTTO zijn er niet alleen lichte en donkere jeans te vinden. Ook voor kids die liever stoere jeans met print dragen, heeft OTTO leuke keuzes in het assortiment.

Nette kidsjeans

Er zijn zoveel soorten kinderjeans dat het soms moeilijk is om de juiste te vinden. Zoek je naar een wat nettere kinderjeans? Dan is het slim om naar de wassing en pasvorm van de broek te kijken. Een mooie donkerblauwe kleur, zonder veel details zorgt ervoor dat de kidsjeans naar een leuk feestje of etentje kan worden gedragen.

Jongensbroeken

Er zijn voor jongens veel verschillende soorten jeans. Kies voor in de zomer een skinny jeans met een lichte wassing en in de winter een jeans met donkere wassing. Slimfit, relaxed fit, soepele stretch en dikke jeansstof… er is veel keuze in het assortiment van OTTO.

Er zijn ook veel verschillende soorten jeans waarin meisjes comfortabel kunnen spelen, fietsen en rennen. Kies voor mooie jeans met glitters voor een feestelijke touch of ga voor een jeans met een vrolijke kleur en meisjesachtige details. Slim fit jeans, skinny jeans of jog demin, ze zitten allemaal even comfortabel.