Jongensbroeken

Broeken, je kunt er niet genoeg van hebben. Elke jongen hoort eigenlijk minimaal 1 jeans in de kast te hebben liggen. Eigenlijk zelfs meer, want je moet ook wat kunnen afwisselen natuurlijk! Maar niet alleen de jeans kunnen niet meer weggedacht worden bij een collectie jongensbroeken. Een mooie cargo broek of bermuda is tegenwoordig ook echt een must voor in een jongens kledingkast. Sportieve jongens die houden van actief buitenspelen kunnen dat natuurlijk beter niet in hun mooiste broek doen. Hiervoor hebben ze een broek nodig die stevig is van kwaliteit, zodat ze bijvoorbeeld lekker over de grond kunnen kruipen wanneer ze verstoppetje spelen. Kijk in jouw kledingkast en bepaal wat voor broek jij als jongen nog echt nodig hebt.

Kleding thuisbezorgen met OTTO

Wanneer je bij OTTO iets bestelt, leveren wij dit bij jou thuis af. Hierdoor hoef je niet meer de deur uit, wanneer je op zoek bent naar een nieuw kledingstuk. Ook heb je bij OTTO de mogelijkheid om jouw bestelling af te laten leveren bij een PostNL service punt. Je kunt je pakket ophalen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Dit is een handige optie wanneer je niet altijd thuis bent.

Retourneren

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je iets in de verkeerde maat hebt besteld. Of misschien wil je gewoon graag een andere kleur, of ben je niet helemaal tevreden met je aankoop. Dan kun je jouw bestelling binnen 30 dagen retourneren.