Heerlijk warm met een jongensjas

Alleen in de zomer is het warm genoeg om zonder jas naar buiten te gaan. De rest van het jaar heb je een leuke jas nodig om op temperatuur te blijven. Er zijn verschillende opties om op temperatuur te blijven: zo zijn er bodywarmers, regenjassen, ski-jassen en gewone jongensjassen. In het assortiment van OTTO vind je leuke jongensjassen voor het hele jaar. Dunne jongensjassen voor de zomer, en dikkere jassen voor de winter. Ook zijn er jongensjassen te vinden speciaal tegen de regen en extra dikke jongensjassen om mee te nemen op skivakantie. Zo kan je jouw kind kleden tegen alle weersomstandigheden. Maar welk jaargetijde het ook is en welke voorkeuren je ook hebt, een jongensjas moet lekker zitten. Zodat de jongens niet gehinderd worden door hun jas tijdens het buitenspelen.

Diverse modellen jongensjassen

Er zijn verschillende soorten jongensjassen te vinden: zo zijn er bijvoorbeeld jassen gebaseerd op een baseball jack, korte stoere gewatteerde jongensjassen en lange dikke ski-jassen. Qua kleur zijn de jongensjassen vaak geïnspireerd op de natuur. In de zomer zijn jongensjassen met vrolijke kleuren en printjes erg leuk. In de winter zien we een ander kleurbeeld. De jongensjassen hebben dan vaak donkere kleuren, zoals donkerblauw, wijnrood legergroen en grijstinten. Deze donkere kleuren worden wel regelmatig gecombineerd met felle (neon) kleur accenten. Dit geeft een stoer en speels effect aan de jongensjassen. De verschillende kleuren, printjes en materialen geven elke jongensjas een andere look. Zo is er voor elke jongen een geschikte jongensjas te vinden. Wordt het erg koud en is een jongensjas alleen niet meer genoeg, dan kan je deze jongensjas combineren met een bijpassende sjaal en muts. Zo zorg je ervoor dat jouw stoere jongen geen kou hoeft te lijden tijdens het buitenspelen en kan hij heerlijk warm en stijlvol de winter door.

Comfortabel en stoer, dat is wat jongensjassen typeert. Wil je een jongensjas die helemaal afgestemd is op de trends van nu? Neem dan een kijkje in het assortiment op otto.nl! Verschillende prints, kleuren en modellen jongensjassen in verschillende materialen zorgen ervoor dat je altijd een goede jongensjas vindt voor jouw kind. Of je nou voor een sportieve stijl of een stoere stijl gaat, bij OTTO vind je zeker wat je zoekt.