Stoere jongens laarzen

Jongens springen graag in plassen en vinden het niet erg om vies te worden. Daarom is het belangrijk dat ze goede laarzen hebben om mee naar buiten te gaan. Met deze boots ben je helemaal klaar om op avontuur te gaan. Spelen, klimmen en rennen, het kan allemaal met deze stevige schoenen. Van veterlaarzen, rubberlaarzen, klittenbandlaarzen tot winterlaarzen; OTTO verkoopt het allemaal.

Verschillende jongenslaarzen

Laarzen zijn praktische schoenen, die jou voorzien van de beste grip. Doordat deze stevige schoen erg lekker zit, voel jij je vrij om allerlei soorten bewegingen te kunnen maken.
  • Hou je van wandelen, dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om goede wandelschoenen te dragen. Voor het wandelen in de bergen, zijn er weer speciale bergschoenen.
  • Veterlaarzen en klittenbandlaarzen zijn erg praktisch, omdat je deze schoenen kunt afstellen zodat ze voor jou lekker zitten. De ene vindt wat lossere schoenen fijner, de ander houdt liever van een laars die strak om de voet zit.
  • Ga je door de modder rennen en wil je graag boots aan die vies mogen worden, dan raden wij aan om op dat moment rubberlaarzen aan te doen. Deze laarzen zijn namelijk makkelijk schoon te maken, waardoor je je andere schoenen netjes houdt.