Sandalen voor jongens

Zodra de zon weer wat vaker doorkomt, wordt het weer tijd voor sandalen. Jongens willen graag lekker op avontuur zonder dat ze naar hun schoenen om hoeven te kijken. Met sandalen kunnen ze altijd en overal naar toe omdat deze schoenen voorzien zijn van een goed en stevig voetbed. Op welke ondergrond jouw jongen ook zal spelen, hij zal geen last krijgen van zijn voeten.

Stoere jongenssandalen

Voor een grote wandeling, een bezoek aan het zwembad of gewoon een middagje buitenspelen zijn sandalen altijd onwijs handig. Deze schoenen geven voldoende lucht, waardoor lopen met hoge temperaturen een stuk makkelijker wordt. Ook zijn sandalen makkelijk aan en uit te doen, dit is vooral een voordeel wanneer jouw zoon natte voeten heeft. Al met al zijn sandalen voor ieder kind toegankelijke instappers.

Assortiment jongenssandalen bij OTTO

Birkenstock, GEOX en Sketchers: OTTO verkoop ze allemaal. Jongenssandalen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en soorten. Alle sandalen zijn voorzien van klittenband of gespen om de schoen dicht te maken. Deze 2 sluitingen zorgen ervoor, dat de sandalen altijd goed zijn af te stellen op verschillende soorten voeten. OTTO verkoopt veel stoere jongenssandalen, maar ook wat elegantere modellen voor jongens die wat meer van standaard schoenen houden.