Kinder sierraden van sterling zilver

Sierraden voor kinderen zijn schattig, kleurrijk en speels. Ook voor jonge meisjes en jongens zijn er ringen, armbanden, kettingen of oorbellen die zij elke dag kunnen dragen. De sierraden in het assortiment van OTTO zijn allemaal van sterling zilver (925). Hierdoor roesten en beschadigen de sieraden en niet en kunnen kinderensieraden voor een lange tijd worden gedragen.

Kinder sierraden voor meisjes

Voor de meisjes die van glamour en diamanten houden, zijn er veel sierraden met verschillende vormen en dieren, bedrukt met diamantjes in alle kleuren van de regenboog. Denk aan vormen en dieren zoals hartjes en dolfijntjes. De diamantjes die in de kinder sieraden zijn verwerkt, zijn van glinsterend zirkoon of kristal. Deze materialen lijken erg veel op echte diamanten.

Bestellen bij OTTO

Het bestelproces van OTTO is heel eenvoudig, zodat je optimaal kan genieten van je nieuwe kinder sieraden. Laat je artikelen gewoon aan de voordeur afleveren. Tijdens het online plaatsen van jouw bestelling, rekent OTTO de bezorgkosten in je winkelwagentje automatisch mee. Daar staan ook meteen de verwachte levertijden vermeld. Haal je jouw artikelen liever op wanneer jou dat uitkomt? Laat ze dan bezorgen bij een PostNL Servicepunt.Verkeerde maat besteld of heb je toch liever een ander sieraad? Dat kan! Bij OTTO heb je 30 dagen de tijd om jouw bestelling te retourneren. Pak de retourartikelen in en plak de meegeleverde retourlabel op de doos. Nu is jouw bestelling helemaal klaar om geretourneerd te worden. Lever het pakket wat je wilt retourneren af bij een PostNL service punt. Wanneer OTTO jouw retourzending heeft ontvangen wordt je hier via een e-mail op de hoogte gebracht.