Kinderslaapkamer


Ben je van plan om een kinderkamer in te richten? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! De webshop biedt een breed assortiment aan meubels en accessoires voor de kinderslaapkamer.

Het perfecte bed

Heb je een kleine ruimte om in te richten als kinderkamer, dan is een hoogslaper ideaal. Doordat het bed hoger is, is daaronder genoeg plek voor opbergmeubelen, een bureau, een logeerbed of een zitruimte. Hierdoor bespaar je erg veel ruimte. Slapen twee kinderen in één kamer, kies dan voor een stapelbed, hiermee heb je meer ruimte over om andere meubels toe te voegen. Houd je kind veel van auto’s dan biedt de webshop van OTTO kinderbedden in de vorm van een auto. Is je dochter een echt prinsesje, kies dan voor een prinsessen bed.

Bureaus en kasten

Naast een bed is het ook belangrijk om een bureau in de kamer te hebben, zodat het kind in alle rust huiswerk kan maken. Sommige hoogslapers worden standaard aangeboden met een bureau. Wanneer je een los bed aanschaft kan je ook een los bureau kopen. Als je de kinderkamer graag een prinsessen thema wil geven, kan je naast een prinsessen bed ook een kast aanschaffen in dit thema, dit is ook mogelijk wanneer je een auto thema hebt. Daarnaast zijn er ook basic kasten te vinden op otto.nl en is er voor elk interieur wel een bijpassende kast te vinden.

Extra meubels en accessoires               

Heb je een ruime kamer om aan te kleden voor je kind dan kan je ook nog extra opbergmeubelen aanschaffen waar je bijvoorbeeld al het speelgoed in kwijt kan. Bovendien kan je nog een tafeltje en stoeltjes in de kamer zetten, zodat je kind een fijn plekje krijgt om te spelen. Accessoires kunnen ook nog toegevoegd worden, kies een leuk voerkleed en een mooie lamp om de ruimte wat op te fleuren.

Kinderkamer sets                                 

Daarnaast biedt OTTO hele sets voor de kinderkamer. Hierdoor ben je snel klaar en hoef je geen moeite te doen om meubels te zoeken die goed bij elkaar passen. Dit is daarom erg makkelijk , vooral wanneer je het lastig vind om zelf een kamer samen te stellen.