De leukste kindertassen online!

De eerste schooldag

Kleine kinderen worden groot en zullen toch een keer aan een eerste schooldag moeten geloven. Dit is natuurlijk ontzettend spannend! Laat ze in ieder geval groot voelen met een eigen schooltasje. Dit kan een kinderschoudertas zijn of een kleine rugzak met bijvoorbeeld een leuke dierenprint. De kinderen kunnen hun broodtrommeltje en snoepjes zelf in de tas bewaren en zo mee naar school nemen. De tassen voor kinderen worden steeds leuker. Waar we tijden geleden nog saaie en kleurloze tassen zagen, zijn tegenwoordig de collecties te leuk en speciaal gemaakt voor meisjes en jongens die er hip bij willen lopen. Bovendien zijn veel kindertassen stevig en van goede kwaliteit. Je ziet steeds meer verschillende modellen in allerlei kleuren. En voor de kinderen kunnen tassen met opdrukken als prinsessen, draken, Minnie Mouse en Shrek natuurlijk niet ontbreken.

Het Tassenmuseum

Als je met de kinderen een dagje weg wil, kunnen wij je het Tassenmuseum Hendrikje te Amsterdam aanraden. Gezellig met de familie naar de hoofdstad waar van alles te beleven is. In het museum vind je een zeer grote collectie tassen die een verhaal vertellen over ‘de tas’ door de jaren heen. Zo kom je er tassen tegen die uit al eeuwenoud zijn en populair waren in de Middeleeuwen. Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen, want de kinderactiviteiten zijn divers. Al spelenderwijs kunnen ze een speurtocht doen door het museum. Liever een creatieve activiteit? Schuif dan aan bij een workshop tassen maken. Onder begeleiding kunnen de kinderen hun eigen tas schilderen en versieren.

Sleutelhangers

Voor kinderen is het leuk om hun eigen kindertas te versieren met bijvoorbeeld sleutelhangers. Dit kunnen sleutelhangers zijn met foto’s, maar ook sleutelhangers met bijvoorbeeld kleine pluche beestjes eraan. Of ga een middagje met je kind knutselen en maak samen sleutelhangers van kraaltjes en stof.

Kindertassen bij OTTO

Bij OTTO hebben we de leukste kindertassen voor jonge meiden en jongens. Deze zijn ideaal om mee te nemen naar school voor een lunchpakketje en een pakje drinken of om mee te nemen naar de sportclub of als je er een dagje tussenuit gaat met je kinderen. Kinderen voelen zich vaak al groot met een eigen tas. Van rugzakken tot schoudertassen tot echte meisjeshandtassen, je kunt het allemaal online bestellen in de webshop. En bovendien gemakkelijk, want je hoeft de deur niet uit. Naast een leuke kindertas, kun je in de webshop ook kinderkleding, speelgoed, poppen en knutselspullen shoppen.