Kinderjassen voor alle weersomstandigheden

Hippe zomerse jassen

Jassen bieden de nodige warmte tijdens verschillende weersomstandigheden. In de zomer kan er aan het eind van de middag een briesje voorkomen, waardoor een dun en hip zomerjasje van pas kan komen. Voor kinderen is er een groot aanbod kinderjassen, van stoere spijkerjasjes en leren jassen tot trendy katoenen jassen in verschillende kleuren en varianten.

Tijdens lente- en herfstdagen is een tussenjas meer geschikt, zoals een softshell-jack. Deze jas is een combinatie van een waterdichte jas en een comfortabele fleece. De jassen zijn ideaal voor buitensporten of licht regenweer, aangezien ze waterafstotend zijn en de nodige warmte bieden.

Warme winterjassen

Als de winter eraan komt, gaan de temperaturen omlaag en wordt het koud. Dus dat betekent extra warme kleren en een dikke winterjas, zodat je goed beschermd bent tegen het koude weer. Veel winterjassen zijn voorzien van dons, voor extra warmte, en een capuchon. Een capuchon is zeer handig om je hoofd en haren droog te houden tijdens regen en bovendien lekker warm!

Het aanbod kinderjassen is enorm groot en gevarieerd. Veel modellen zijn voorzien van een ritssluiting, andere jassen hebben knopen en weer andere jassen hebben een riem om de middel waarmee je de jas kan sluiten. Dit laatste is vaak in combinatie met een rits of knopen en creëert een vrouwelijke uitstraling. Je ziet dit dan ook alleen bij kinderjassen voor meisjes.

Kinderjassen bij OTTO

Ben je op zoek naar kinderjassen? In onze webshop vind je een gevarieerd en groot assortiment jassen voor kinderen, van fleecejacks en donzen winterjassen tot hippe luchtige zomerjasjes voor zowel meisjes als jongens. Ook voor de allerkleinsten hebben wij jassen, zodat ook baby’s goed ingepakt kunnen worden tijdens kou. Bekijk het ruime aanbod online en kies de jas die past bij jou! Ga na welk materiaal de voorkeur heeft, welke kleur jas je wil en welke lengte de jas mag hebben. Want zowel in de zomer als in de winter zijn er lange en korte jassen verkrijgbaar. Mocht de jas toch niet de goede maat zijn of niet naar jouw smaak zijn, dan kun je deze eenvoudig ruilen en een nieuwe kinderjas uitzoeken uit het leuke assortiment!