Hoe draag je lage kindersneakers?

Sneakers waren vroeger echt casual schoenen, die kinderen lang niet altijd mochten dragen. Tegenwoordig zie je dat steeds meer kinderen rondlopen met een paar sneakers. Sneakers zijn geaccepteerd in ons straatbeeld en mogen nu bij vrijwel iedere gelegenheid gedragen worden. Kindersneakers zijn mooi te combineren met een sportieve of stoere outfit voor als je kinderen willen buitenspelen. Een paar sneakers kan ook gedragen worden onder een blouse bij meer formele activiteiten. Er bestaan lage en hoge sneakers. Hoge varianten bedekken de enkels en kunnen daarom ook in de winter gedragen worden, terwijl lage sneakers mooi uitgesneden zijn tot onder de enkel en geschikter zijn voor als het buiten warm is.

Bezorgen door OTTO

Je kunt op de website van OTTO eenvoudig een bestelling plaatsen. OTTO heeft dan twee verzendmogelijkheden waaruit je kunt kiezen: thuislevering en aflevering bij een PostNL Servicepunt bij jou in de buurt. Je word altijd op de hoogte gehouden door ons waar je pakketje zich bevindt en wanneer het geleverd wordt.

Bestelling terugsturen naar OTTO

Het kan natuurlijk voorkomen dat je sneakers niet passen, dat je ze toch niet zo mooi vindt staan of dat je gewoon niet zo tevreden bent met je bestelling. Bij OTTO heb je 30 dagen de tijd om je artikelen te retourneren. Pak het weer in, geef het af bij een PostNL Servicepunt en je ontvangt een email als OTTO jouw retourzending ontvangen heeft.