Jongensondergoed voor elke dag

Voor elke jongen is comfortabel en hygiënisch jongensondergoed belangrijk, ze hebben ondergoed namelijk elke dag nodig om schoon en fris te blijven. Bij OTTO is er een uitgebreide en stoere collectie van jongensondergoed met superhelden, monsters, of dieren op de boxershorts te vinden. Ook kun je kiezen voor boxershorts met geometrische patronen of opvallende kleuren. Stoer ondergoed voor jongens biedt een mooie afwisseling met de basic slips in uniforme en ingetogen kleuren. Deze zijn ook prima te dragen. Comfort is namelijk het belangrijkste wanneer jongens ondergoed uitkiezen.

Jongensondergoed van katoen

De meeste onderbroeken in ons assortiment zijn gemaakt van katoen. Dit materiaal is zacht en het is ook een stof die goed ademt. Ook is het fijn dat veel van onze onderbroeken een brede elastische band hebben. Hierdoor sluit het ondergoed soepel aan op de huid en zakt het ondergoed niet af. Daardoor zitten voor de jongens de onderbroeken extra lekker, ook na vele wasbeurten.

Boxershorts en jongens slips

Voor de stoere bink is er de boxershort die altijd lekker zit. Boxershorts worden graag onder broeken gedragen die een wat losser model hebben. Ook is een wijde boxer geschikt als nachtondergoed. Er zijn elastische boxershorts met strakke pijpjes en wijdere modelen van boxershorts met een handige knoopgulp. Er zijn in het assortiment van OTTO jongensondergoed ook veel stoere jongensslips te vinden. Een jongens slip is stretchy en heeft een goede en comfortabele pasform. De gewone jongens slip zonder gulp kunnen in sets van twee stuks of meer worden gekocht.