Poppenkasten

Verhalen en fantasieën van kinderen komen tot leven tijdens het spelen in de poppenkast. De poppenkasten in het assortiment van OTTO zijn gemaakt van hout, waardoor ze goed stevig zijn. Hierdoor zijn de poppenkasten gemakkelijk te verplaatsen en is het mogelijk om in elke ruimte van het huis een show te geven. Wil je liever geen houten poppenkast? Gelukkig zijn er ook deurpoppenkasten. Deze zijn gemaakt van katoen en kunnen aan de deur worden opgehangen, lekker praktisch!

Handpoppen

In het assortiment van OTTO kun je ook vingerpoppen en handpoppen voor de poppenkasten kopen zodat kinderen met nog meer figuren en dieren kunnen spelen. Veel handpoppen of vingerpoppen worden in sets verkocht. Dat is erg handig want zo heb je alle helden en slechteriken bij elkaar!

Poppenkasten thuisbezorgen met OTTO

OTTO heeft twee opties voor verzenden, thuislevering of aflevering bij een PostNL service punt. Je wordt in beide gevallen met een email geïnformeerd over de bezorgdatum. Zo weet je precies wanneer je jouw pakket kunt verwachten. Wanneer je vaak niet thuis bent, biedt PostNL service punt een goede uitkomst. Zo kun je zelf bepalen wanneer je jouw pakket ophaalt. Heb je jouw bestelling ontvangen en ben je toch niet helemaal tevreden? Of toch liever een andere poppenkast uitzoeken? Dan kun je jouw bestelling binnen 30 dagen retourneren met het retouretiket die is bijgevoegd in je bestelling.