5 artikelen

Sleeën van OTTO: compleet aanbod voor Kinderkleding

OTTO is jouw eerste keus als je zoekt naar Sleeën. Maak gebruik van het duidelijke overzicht met de nieuwste modellen in het assortiment Sleeën. Je vindt heel gemakkelijk alle topmerken op het gebied van Sleeën bij ons terug. Wie online winkelt bij OTTO kiest voor artikelen van de eigen voorkeur uit een breed assortiment. Altijd tegen scherpe prijzen.

Meerdere betaalopties bij OTTO!

Betaal bij OTTO op de manier zoals jij dat wilt. Heb je jouw favoriete Sleeën uitgezocht, kies dan voor de betaalvorm van je keuze. Bij OTTO betaal je jouw artikelen zeer eenvoudig uit een ruim assortiment Sleeën in maandelijkse termijnen, via iDeal of per acceptgiro. Selecteer tijdens het afronden van je bestelling de door jou gewenste betaalmethode.

Jouw favoriete Sleeën kan je binnen 30 dagen terugsturen naar OTTO

Ook geen zin om weer terug de stad in te moeten als de door jou gekochte kleding in de stad toch niet goed blijkt te zijn? Als je jouw artikelen online bij OTTO aanschaft, heb je dat probleem niet. Kies je favoriete artikelen uit ons ruime assortiment Sleeën. Zijn de artikelen achteraf dan toch niet goed, stuur je ze binnen 30 dagen weer terug en kies je gewoon weer wat anders uit in onze Sleeën shop.

Prachtige Sleeën eenvoudig thuisbezorgd: de service van OTTO!

OTTO’s bestelproces verloopt heel gemakkelijk, waardoor je prima geniet van je nieuwe Sleeën. Laat je bestelling gewoon bij je thuis afleveren. Als je online bestelt, worden de bezorgkosten automatisch meegerekend in je winkelwagentje. Daar zijn ook meteen de verwachte levertijden zichtbaar. Haal je de artikelen liever op een ander tijdstip op? Laat ze dan eerst aankomen bij een PostNL Servicepunt.