Speelgoedkeukens hebben alles in één

Kinderkeukens zijn geschikt om in de speelgoedhoek te zetten. Kinderen kunnen zich uren vermaken in hun eigen keuken. Het meest fijne aan kinderkeukens is dat alles compact en klein blijft. De keukens nemen namelijk niet veel ruimte in beslag. Kleine spulletjes die worden meegeleverd bij de speelgoedkeuken, hebben genoeg ruimte in de kastjes of kunnen worden opgehangen aan de keukenrekjes. Dat vinden wij als volwassenen ook wel fijn, want koken kan soms best zorgen voor wat rommel.

Kinderkeukens van stevig materiaal

De meeste kinderkeukens zijn gemaakt van hout of kunststof. Deze materialen zijn stevig en kunnen goed tegen een stootje. De keukenaccessoires zoals plannen, theepotten, gardes, ovenschalen en keukenmachines zijn gemaakt plastic en andere veilige materialen waardoor er niet snel iets kapot zal gaan. Dit zorgt ervoor dat kinderen zonder zorgen veilig in de kinderkeuken kunnen spelen.

Uitbereidingen voor speelgoedkeukens

Er is de mogelijkheid om een instap speelgoedkeuken uit te bereiden. Hoe groter het model, hoe meer luxe en exclusieve dingen er voor de keuken te vinden zijn. Magnetrons en espresso apparaten zijn goede voorbeelden van uitbereidingsaccessoires. Ook is er de mogelijkheid om speciale geluiden en gloeiverlichting in de koookplaten te bouwen. Met deze extra uitbereidingen en asseccoires kan de kleine kookfanaat echt een vijf-sterren menu voor jou koken in de speelgoedkeuken.